İşte en çok duygulandıran "20'li yaşlar" paylaşımı

Sosyal medyada son günlerin moda akımı "20'li yaşlar" paylaşımlarından biri görenleri duygulandırdı. "Biraz sert geçti tabi" mesajıyla hastanede çekilen bir fotoğrafını paylaşan gazinin kendisini taşıyan ambulansta görev yapan stajyerle diyaloğu dikkat çekti.

Sosyal medyada son günlerde birçok kişi 20'li yaşlarında çekinen fotoğraflarını paylaşıyor. "20 years challange" etiketiyle ünlülerden siyasilere birçok kişi eski fotoğraflarını paylaştı.

İşte en çok duygulandıran "20'li yaşlar" paylaşımı

Sosyal medyada gündem olan akıma uyarak paylaşım yapan gazi ise dikkat çekti. İsminin Ferdi olduğu öğrenilen gazi, hastanede çekilen fotoğrafını "Biraz sert geçti tabi" mesajıyla paylaştı. Gazinin paylaşımı büyük beğeni toplarken paylaşımı gören ve gazi Ferdi'yi hastaneye götüren ambulansta o dönem stajyer olan bir kişi de o an yaşadıklarını anlattı. İkili arasında başlayan diyalog okuyanları duygulandırdı.

Ambulansta stajyer olan Ömer Karaca, paylaşımın altına yaptığı yorumda "O dönem ambulansta stajyerdim. Fakülteden devlet hastanesine götürmüştük seni. Hiç unutmuyorum o günü. İyiki varsın abim" ifadelerini kullandı. Ferdi ise verdiği yanıtta "Allah razı olsun kardeşim ben o güne dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Sizlerin ve Kayseri halkının sayesinde belki de hayattayız" dedi.

Gazi Ferdi ve Ömer Karaca, son olarak buluşmak için sözleştiler.

İşte o diyalog:

İşte en çok duygulandıran "20'li yaşlar" paylaşımı - Resim : 2

İşte en çok duygulandıran "20'li yaşlar" paylaşımı - Resim : 3

 

İşte en çok duygulandıran "20'li yaşlar" paylaşımı ile ilgili etiketler gazi ambulans 20li yaşlar paylaşım yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.