İşte elenen isim! Survivor 16 Mart 2021 Exxen SMS oy sıralaması

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da dün akşam SMS sıralaması belli oldu. Herkesin merak ile beklediği Exxen Survivor SMS sıralaması ile Yunus Emre yarışmaya veda eden isim oldu. İşte, Survivor 16 Mart 2021 SMS oy sıralaması

Survivor 2021 yarışması tüm hızı ile devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının eleme sonuçları belli oldu. Dün akşam Exxen Survivor SMS sıralaması ile yarışmaya veda eden isim belli oldu. İşte, Survivor 16 Mart 2021 SMS oy sıralaması...

Survivor’da iletişim oyunu kazananı belli oldu

Acun Ilıcalı tarafından oyun öncesi açıklanan İletişim ödülü uzun süredir sevdiklerinden haber alamayan iki takımı hırslandırdı. Kazanan takımın ödül olarak ailelerinden gelen e-mailleri okuyacağı iletişim oyunu, tam bir çamur parkurunda yarıştı. Bayrak yarışını kazanan Ünlüler, seçim avantajını elde etmesine rağmen oyuna hızlı başlayan takım Gönüllüler oldu. 4-0 geride kalan Ünlüler takımı, aldıkları iki sayı ile oyuna geri döndü.

Fakat Gönüllüler farkı yükselterek öne geçmeyi başardılar. Ünlülerden Gonca ve Çağrı, çamur dolu parkurda atışlara gelemeden rakiplerine sayı kaybetmeleri onları hırslandırdı. Devamından Ünlülerden gelen atak ve üst üste alınan oyunlar ile farkı bire indirerek Gönüllülere yetişti. Sonrasında Gönüllüler farkı yine üçer çıkardı. Fakat Ünlüler oyunu bırakmadı ve aldıkları dört sayı ile 9-8 öne geçmeyi başarması umut oldu. Steven'in Sergen'e karşı kazandığı sayı ile iletişim oyunu son olarak bayrak yarışına kalması yarışı kızdırdı.

Bayrak yarışında İsmail'in saniye farkı atışıyla 10-9 skorla iletişim oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu.

İşte elenen isim!  Survivor 16 Mart 2021 Exxen SMS oy sıralaması

Exxen Survivor SMS sıralaması 3. Adayı belirledi

Survivor Türkiye’de bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takım olan Gönüllüler iki eleme adayı çıkarttı. Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan halk oylamasına göre en fazla oyu alarak SMS birincisi olan isim dün akşam açıklandı.

Kim elendi?

Survivor 2021’de dokunulmazlık oyunları sonrasında Gönüllüler takımı Aleyna Çalışkan ve Hanzade’yi eleme adayı olarak çıkarmıştı. SMS sıralaması birincisi Ayşe, 3. eleme adayı olarak Yunus Emre'yi söyledi. Böylece haftanın eleme adayları belli olmuş oldu. Bu üç isim arasından Exxen Survivor SMS sıralaması halk oylamasına göre en az oyu alan Yunus Emre, Survivor’dan elendi.

İşte elenen isim!  Survivor 16 Mart 2021 Exxen SMS oy sıralaması

Exxen Survivor SMS sıralaması ile açıklandıktan sonra dün akşam Yunus Emre yarışmaya veda etti.

İşte elenen isim! Survivor 16 Mart 2021 Exxen SMS oy sıralaması ile ilgili etiketler Exxen Survivor oy sıralaması kim elendi 16 Mart 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.