İşte dünyanın yeni en zengini!

LVMH’nin (Moet Hennessy – Louis Vuitton) şirketinin sahibi Bernard Arnault, dünyanın en zenginleri listesinin zirvesine çıkarak Amazon kurucusu Jeff Bezos’u tahtından etti.

Fransız şirket LVMH’nin (Moet Hennessy – Louis Vuitton) sahibi Bernard Arnault dünyanın en zenginleri listesinin zirvesine çıkarak Amazon kurucusu Jeff Bezos’u geride bıraktı.

Forbes’ten yapılan açıklamada, Arnault'un sahibi olduğu şirketin hisselerinin yüzde 0.7’lik bir artış kaydederek 1.9 milyar dolar kazandırdığı belirtildi.

İşte dünyanın yeni en zengini!

Sputnik'in haberine göre, hisseleri yüzde 0.7 oranında düşen Amazon ise Bezos’a 760 milyon dolar kaybettirdi.

Forbes, Arnault'un 117 milyar dolar, Bezos’un ise 115.6 milyar dolarlık servete sahip olduklarını kaydetti.

BELÇİKA VATANDAŞLIĞINA BAŞVURMUŞTU

Arnault, François Hollande'ın Fransa başkanı seçilmesinden sonra vergi oranlarında artışın gündeme gelmesi üzerine 2012 Ağustosunda Belçika vatandaşlığına başvurdu. Bu haberi izleyen haftalarda Arnault'nun Belçika'daki daha avantajlı vergi mevzuatından yararlanmak için grup şirketlerine ait 4,1 milyar Euro aktifi bu ülkeye aktardığı duyuruldu.

İşte dünyanın yeni en zengini! ile ilgili etiketler Jeff Bezos Amazon Bernard Arnault zengin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.