İşte Dünya Kupası'nın "Enleri"

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda şampiyonun belli olmasının ardından turnuvanın en iyileri de belli oldu.

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Fransa, finalde Hırvatistan’ı 4-2’lik skorla mağlup şampiyon oldu. Final maçının ardından gerçekleştirilen kupa töreninde Dünya Kupası'nın en iyileri de açıklandı.

DÜNYA KUPASI'NIN EN İYİ OYUNCUSU
FIFA Dünya Kupası’nda turnuvanın en iyi oyuncusu Hırvatistan’ın yıldız futbolcusu Luka Modric seçildi. Modric turnuvada oynadığı 7 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

İşte Dünya Kupası'nın "Enleri"

EN İYİ GENÇ OYUNCU
Dünya Kupası'nın 'En İyi Genç Oyuncusu' ödülünün sahibi ise Fransa’nın 19 yaşındaki yıldızı Kylian Mbappe seçildi. Mbappe turnuvayı 4 golle tamamladı. Başarılı futbolcu finalde de Hırvatistan ağlarını 1 kez havalandırdı.

EN İYİ KALECİ
En iyi kalecisi de Belçika’nın file bekçisi Thibaut Courtois oldu. Courtois, oynadığı 7 mücadelede kalesini 6 kez gol kapatamadı. 26 yaşındaki file bekçisi 3 kez de gol yemeden maçı tamamladı.

İşte Dünya Kupası'nın "Enleri" - Resim : 2

KUPANIN GOL KRALI
FIFA Dünya Kupası’nın gol kralı İngiltere’nin yıldızı Harry Kane oldu. Kane rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Fransa’nın şampiyonluğu ile tamamlanan FIFA Dünya Kupası’nda en golcü isim de belli oldu. İngiltere’nin yarı finale kadar çıkmasında büyük rol oynayan Kane turnuvanın gol kralı oldu. Yıldız futbolcu, G Grubu’ndaki 6-1’lik Panama zaferinde rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Grubun diğer maçında Tunus’a 2 gol kaydeden 24 yaşındaki futbolcu, son golünü ise 16 turundaki Kolombiya müsabakasında attı.

Belçikalı Romelu Lukaku, Denis Chersyhev ve Cristiano Ronaldo da turnuvayı 4'er golle tamamladı.

İşte Dünya Kupası'nın "Enleri" - Resim : 3

ŞAMPİYON FRANSA!
FIFA Dünya Kupası’nın şampiyonu Fransa, kupayı FIFA Başkanı Gianni Infantino’dan aldı.

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Fransa, finalde Hırvatistan’ı 4-2’lik skorla mağlup şampiyon oldu. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Fransızlar, üçüncü kez finale çıktığı turnuvada ikinci kez kupayı müzesine götürdü. Şampiyon Fransa kupasını FIFA Başkanı Gianni Infantino’nun ellerinden aldı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de törende madalyaları verdi.

Öte yandan Fransızlar, kupa töreninde Hırvat futbolculara koridor oluşturarak aralarından geçerken alkışladı.

İşte Dünya Kupası'nın "Enleri" ile ilgili etiketler 2018 Dünya Kupası en iyi oyuncu en iyi kaleci gol kralı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.