İşte DHKP-C'nin avukatı Ebru Timtik'in gerçek yüzü!

Başta Cumhuriyet ve Birgün olmak üzere muhalif basının arkasından gözyaşı döktüğü DHKP-C'nin avukatı Ebru Timtik, gerçekten iddia edildiği gibi sadece bir avukat mıydı? Örgütün emri ile başladığı açlık grevinin 238. gününde ölen Timtik'in 10 yıl öncesine ait izlediğiniz görüntü hiç de öyle olmadığını ortaya koyuyor. Görüntüde kızını örgütten kurtarmaya çalışan annenin karşısına dikilip azarlayan kişi Ebru Timtik'ten başkası değil.

Gazeteci Kenan Kıran'ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü Ebru Timtik'in sadece örgüte avukatlık yapmadığı aynı zamanda örgüte eleman topladığını ortaya koyuyor. 

Gözü yaşlı annelerin karşısına dikilip onların elinden en değerli varlıklarını koparmak için azarlayıp tehdit etmekte işinin bir parçası tabiki. 

İşte DHKP-C'nin avukatı Ebru Timtik'in gerçek yüzü!

İşte DHKP-C'nin avukatı Ebru Timtik'in gerçek yüzü! ile ilgili etiketler DHKP-C Ebru Timtik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.