İşte daha önce yayınladığımız Talha Uğurluel dosyaları...

İlk kez SuperHaber'in duyurduğu ve fikri takiple peşini bırakmadığı Talha Uğurluel bugün FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Uğurluel'in FETÖ bağlantılarını ilk kez SuperHaber deşifre etmiş ve arabasının plakasının bile 'FG' olduğunu ortaya çıkarmıştı. Uğurluel'in 'tarih turu' adı altında yurt dışına bazı kilit FETÖ'cüleri kaçırdığına yönelik iddialar bulunuyordu.

FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Talha Uğurluel bugün gözaltına alındı.

Yıllardır televizyonlarda ve bazı belediyelerin özel programlarında konuk olarak tarih sempozyumları veren Uğurluel, FETÖ'nün medya yapılanmasına üye olmakla suçlanıyor.

Uğurluel'in FETÖ bağlantılarını ilk kez SuperHaber deşifre etmişti ve arabasının plakasının bile 'FG' olduğunu ortaya çıkarmıştı.  Uğurluel'in 'tarih turu' adı altında yurt dışına bazı kilit FETÖ'cüleri kaçırdığına yönelik iddialar bulunuyordu.

İŞTE DAHA ÖNCE YAYINLADIĞIMIZ UĞURLUEL DOSYALARI!

<dİv class="MCENONEDİTABLE RELATED-NEWS" data-İd="101656"> </dİv>

 

 

İşte daha önce yayınladığımız Talha Uğurluel dosyaları... ile ilgili etiketler SuperHaber Talha Uğurluel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.