İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın övdüğü o isim / VİDEO

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Esnaf Buluşması toplantısında Tekirdağlı Göknur Damat'ı övdü.İşte Göknur Damat'ın yaşam hikayesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tekirdağlı Göknur Damat kardeşimiz kanser illetine yakalanınca aldığı KOSGEB 'ten aldığı destekle kendi işini kuruyor ve o moralle hastalığı yeniyor" dedi. Peki Göknur Damat kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündemine nasıl geldi?

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın övdüğü o isim / VİDEO

Tekirdağlı Göknur Damat 16 mart çarşamba günü 360 TV'de yayımlanan Perihan Savaş ile Yeni Ben programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da izlediği programda Göknur Damat kanseri yenme hikayesini anlattı. Doktorların 6 ay ömür biçtiği Göknur Damat, kanseri moralle yendi.KOSGEB'ten kredi çeken Göknur, gençlik hayalindeki işi kurdu ve makyöz stüdyosu açtı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın övdüğü o isim / VİDEO - Resim : 2

Perihan Savaş ile Yeni Ben programında yaşadıklarını anlatan Göknur Damat'ın bu başarısını izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnaflara hitap ederken onu örnek gösterdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın övdüğü o isim / VİDEO ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı göknur damat övgü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.