İşte CHP'nin 'tatil çetesi'

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giderek Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen Muharrem İnce, dün düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Merkezi'ndeki 'çete' tarafından kendisine kumpas kurulduğunu açıkladı. Bu kişilerin kim olduğu sorusuna daha sonra cevap vereceğini söyleyen İnce, "Yazın aynı teknede tatil yapmışlardı" ifadelerini kullandı. O isimlerin kim olduğu sorusu yanıt buldu.

CHP'li Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi’nde kendisine kumpas kuranların geçen yaz aynı teknede tatil yaptıklarını söyledi.

İnce, CHP’nin içinde ‘çete’ olduğu yönündeki sözleri hatırlatılarak söz konusu çetenin kimlerden oluştuğu yönündeki soruya “Onlar kendilerini iyi bilirler. Mesela aynı teknede yazın tatil yapmışlardır. Onlar kendilerini bilirler” cevabını verdi.

 Akşam'dan Ercan Öztürk’ün CHP Genel Merkezi’ne yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre İnce’nin sözünü ettiği teknede tatil olayı Çeşme’de yaşandı. CHP Genel Başkan Yardımcıları Tuncay Özkan, Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşoğlu ve Grup Başkan Vekili Engin Özkoç geçen yaz Çeşme’de bir işadamının teknesinde buluştu.

İşte CHP'nin 'tatil çetesi'

AYNI SİTEDE YAZIYORLAR

Bülent Kuşoğlu “Beştepe’deki CHP’li" haberinin kaynağı Talat Atilla ile aynı internet sitesinde yazarlık yapıyor, sitede iddiayı köşesine taşıyan Rahmi Turan’ın da yazıları yayımlanıyor.

İşte CHP'nin 'tatil çetesi' - Resim : 2

 

İşte CHP'nin 'tatil çetesi' ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce Tuncay Özkan Engin Özkoç Oğuz Kaan Salıcı Bülent Kuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.