İşte CHP'nin dev projelere karşı tavrı: "Yatırım düşmanı CHP"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın konuşması sırasında yayınlanan "Yatırım düşmanı CHP" başlıklı videoda ise dev projelere karşı CHP'nin tavrı gözler önüne serildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında yayınlanan bir videoda CHP'nin engellemeye çalıştığı dev projeler sıralandı. Videoda, aynı zihniyetin geçmişte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gibi önemli projelere de karşı çıktığı belirtildi. Videoda aynı zihniyetin başta Gezi olayları gibi süreçlerle Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul ve İstanbul Havalimanı gibi dev projelerin engellenme çalışıldığının atı çizildi.

Grup toplantısı sırasında yayınlanan videoda dev projelere engel koymaya çalışan CHP'nin belediyelerdeki durumu da gözler önüne serildi. Videoda başta İzmir olmak üzere CHP'li belediyelerdeki kötü yönetim gözler önüne serildi. Videoda ayrıca İBB'de İmamoğlu dönemiyle yapılan "Temel atmama törenlerinin" Marmara Denizi'ndeki müsilaj felaketinin önünü nasıl açtığına da dikkat çekildi.

İşte CHP'nin dev projelere karşı tavrı: "Yatırım düşmanı CHP" ile ilgili etiketler AK Parti video CHP Kanal İstanbul İstanbul Havalimanı Yavuz Sultan Selim Köprüsü grup toplantısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.