İşte çevre felaketinin boyutu... Müsilaj kabusu kamerada!

Marmara Denizi, uzun süredir deniz salyası kabusuyla karşı karşıya kaldı. Deniz salyasının denizi kapladığı anlar hızlandırılmış bir video ile gözler önüne serildi...

Marmara Denizi kıyılarını kaplayan, halk arasında "deniz salyası" olarak bilinen "müsilaj" sahillerde görülmeye devam ediyor. Ortaya çıkan durum, herkesi endişeye sürükledi.

Aşırı kirlenmenin sonucu olarak deniz yüzeyini sarı-beyaz peltemsi bir tabaka sarınca, yetkililer Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önderliğinde bu konuyla ilgili 21 maddelik eylem planı belirledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir açıklama yaparak, bu sorunu kısa sürede halledeceklerini söyledi.

Bakan Kurum'un, "7 gün 24 saat esasıyla çalışarak müsilaj problemini inşallah halledeceğiz." açıklamalarının ardından, faaliyetler de hızlandırıldı.

GÖRÜNTÜLERE YANSIDI

Marmara Denizi'nde oluşan ve deniz yüzeyini kaplayan deniz salyasının kıyıyı tamamen kapladığı anların hızlandırılmış görüntüleri, yaşanan çevre felaketinin boyutunu gösterdi.

Aynı gün içinde yukardan çekilen görüntülerde, deniz salyasının kıyıyı nasıl tamamen kapladığı görülüyor.

İşte çevre felaketinin boyutu... Müsilaj kabusu kamerada! ile ilgili etiketler Deniz deniz salyası müsilaj marmara denizi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.