Çakarlı maganda için istenen ceza belli oldu

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da tartıştığı sürücünün önünü çakarlı aracıyla kesen ve 6 yerinden bıçaklayan Muhammet Enes Uysal için 25 yıl hapis cezası istendi.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde tartıştığı Dadaş Aras'ı 6 yerinden bıçaklayan çakarlı minibüs sürücüsü Muhammet Enes Uysal'ın (20) 4 ayrı suçtan 25 yıla kadar hapsi istendi.

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos'ta İstanbul'da çakarlı minibüs sürücüsü Muhammet Enes Uysal seyir halindeyken tartıştığı Dadaş Aras'ı aracının önünü keserek 5 yerinden bıçaklayarak kaçmıştı. Bıçaklanan sürücünün kayda aldığı görüntülerde ''Polise versen ne olacak?'' diyerek de tehdit eden saldırgan 23 Ağustos'ta Avcılar'da yakalanmış ve çıkarıldığı adli makamlarca "Kasten öldürmeye teşebbüs etme", "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" ve "Kara araçlarını alıkoyma" suçlarından tutuklanmıştı.

(DHA)

Çakarlı maganda için istenen ceza belli oldu

Çakarlı maganda için istenen ceza belli oldu ile ilgili etiketler İstanbul Gaziosmanpaşa çakar Muhammet Enes Uysal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.