İşte Bülent Emrah Parlak'ın gerçek yüzü! "Dincilik ve sağcılık suçlu" demişti!

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla üne kavuşan Bülent Emrah Parlak’ın beş yıl önce evlendiği Burcu Gönder, eşinin agresif tutumu ve öfke problemi nedeniyle boşanma davası açmaktan endişe ettiğini öne sürerek mahkemeden tedbir talep etti. Parlak en son, Emine Bulut cinayeti ile ilgili söylediği, "Dincilik ve sağcılık suçlu" sözleriyle gündeme gelmişti.

Oyuncu Bülent Emrah Parlak ile meslektaşı Burcu Gönder, 2015’te evlendi. 2016’da bir kız çocukları dünyaya geldi. Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmedi. Oyuncu Burcu Gönder, Parlak’ın kendisine ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek iki hafta önce korunma talebinde bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede Parlak’ın evlilikleri boyunca eşi Gönder’i sürekli eleştirdiği ve bu eleştirinin boyutunu aşarak hakaret derecesine kadar çıktığı ifade edildi. Parlak’ın maddi durumunun Türkiye koşullarının üzerinde olmasına rağmen eşine ekonomik baskı uyguladığının anlatıldığı dilekçede çok konuşulacak ifadelere yer verildi...

YÜZÜĞÜNÜ SATTIRIP PARASINI ALDI

“Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder’in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi almıştır. Öfke problemi olan Parlak’ın bu durumu çevresi tarafından da bilinmektedir. Bu nedenle Gönder eşine boşanma davası açmayı istemekte, ancak bu süreçte zarar göreceğinden endişe etmektedir. "

"Hiçbir geliri olmayan Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalışmıştır. Bu sebeple boşanma davası açmak isteyen Gönder’in davalının agresif yapısı nedeniyle zarar görmesinden korunması için tedbir talep ediyoruz”

MAHKEME BURCU GÖNDER'İ HAKLI BULDU

Talebi değerlendiren mahkeme Burcu Gönder’i haklı buldu. Mahkeme, davalı Parlak’ın 1 ay süreyle eşine yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve Gönder’in şahsi eşyalarına ve ev eşyalarına zarar vermemesine karar verdi.

Gönder, iki hafta sonra yeniden mahkemeye başvurarak verilen tedbir kararının kaldırılmasını istedi. Eşiyle uzlaşarak anlaşmalı boşanma yoluna gittiğini dilekçesinde anlatan Gönder, eşinin tedbir verilmesini gerektirecek herhangi bir davranışlarda bulunmadığını ifade etti.

"DİNCİLİK VE SAĞCILIK SUÇLU" DEMİŞTİ...

Parlak en son, Emine Bulut cinayeti ile ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti.

İşte Bülent Emrah Parlak'ın gerçek yüzü! "Dincilik ve sağcılık suçlu" demişti!

"Dincilik ve sağcılık suçlu" diyen Parlak'ın bu sözlerinin ardından eşine şiddet uyguladığına yönelik haberlerle gündeme gelmesi, söz konusu problemlemin dincilik ve sağcılıktan kaynaklanmadığı,  "insan olamamak ve insan olarak kalamamaktan" kaynaklandığını açıkça ortaya koymaktadır...

İSMAİL KILIÇARSLAN'DAN BÜLENT EMRAH PARLAK TEPKİSİ

İsmail Kılıçarsalan da, "Çok aşırı sosyalist, her şeye aşırı duyarlı... Yersen..." sözleriyle tepki gösterdi.

 İşte Bülent Emrah Parlak'ın gerçek yüzü! "Dincilik ve sağcılık suçlu" demişti! - Resim : 2

İşte Bülent Emrah Parlak'ın gerçek yüzü! "Dincilik ve sağcılık suçlu" demişti! ile ilgili etiketler boşanma evlilik Bülent Emrah Parlak burcu gönder
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.