İşte Bu Benim Masalım ne zaman başlıyor? İşte Bu Benim Masalım oyuncu kadrosunda kimler var?

Exxen platformunun yeni dizilerinden İşte Bu Benim Masalım ilk bölümü ile başlıyor. Uzunca bir süredir konuşan ve başrollerinde genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin oynadığı İşte Bu Benim Masalım dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri de oldukça merak ediliyor.

Ve merakla beklenen dizi İşte Bu Benim Masalı, Exxen platformunda başlıyor. Genç şarkıcı Aleyna Tilki ile Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven’in başrollerinde oynadıkları İşte Bu Benim Masalım dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri de yavaş yavaş belli oluyor.

İşte Bu Benim Masalım ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven’in oynadıkları İşte Bu Benim Masalım dizisi 1 Ocak 2021 Cuma günü Exxen platformunda başlıyor.

İşte Bu Benim Masalım ne zaman başlıyor? İşte Bu Benim Masalım oyuncu kadrosunda kimler var?

İşte Bu Benim Masalım oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerinde genç şarkıcı Aleyna Tilki ile Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven’in oynadıkları İşte Bu Benim Masalı dizisi oyuncu kadrosunda asan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Sude Oduncu, Bengü Gürses, Kamil Güler, Zeynep Kankonde Mbuyı ve usta oyuncu Nevra Serezli yer alıyor.

İşte Bu Benim Masalım ne zaman başlıyor? İşte Bu Benim Masalım oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler İşte Bu Benim Masalım İşte Bu Benim Masalım oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.