İşte Bu Benim Masalım 4. bölüm izle

İşte Bu Benim Masalım 4. bölüm full izle yayında. 12 Şubat 2021 tarihinde Exxen platformunda yayınlanan İşte Bu Benim Masalım 4. bölüm tek parça halinde Exxen üzerinden izlenebilecek.

İşte Bu Benim Masalım 4. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 12 Şubat gününde Exxen platformunda yayınlanan ve başrollerinde Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven’in oynadığı İşte Bu Benim Masalım 4. son bölümü tek parça yine Exxen platformu üzerinden izlenebilecek.

İŞTE BU BENİM MASALIM 4. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Acun Ilıcalı tarafından daha önceden açıklanan ve başrollerinde Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven’in yer aldığı İşte Bu benim Masalım dizisi 4. bölüm ile Exxen platformunda izleyenleri ile buluştu.

İşte Bu Benim Masalım 4. bölüm izle

Sahne korkusu olan genç bir kızın yaşadıklarını konu alan İşte Bu Benim Masalım dizisi kadrosunda Tilki ve Canseven'in yanı sıra; Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Sude Oduncu, Bengü Gürses, Kamil Güler, Zeynep Kankonde Mbuyı ve Nevra Serezli gibi isimlerde yer alıyor.

İşte Bu Benim Masalım 4. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.