İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm full izle!

İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm full izle! 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen'de yayın hayatına başlayan İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm tek parça Exxen TV'de olacak. Peki, İşte Bu Benim Masalım ilk bölümde neler oldu?

İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. Yeni yılla birlikte EXXEN'de yayın hayatına başlayan İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm tek parça EXXEN'de izlendi. Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın rol aldığı İşte Bu Benim Masalım EXXEN platformunda izlenebiliyor.

İŞTE BU BENİM MASALIM 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Acun Ilıcalı tarafından daha önceden açıklanan ve başrollerinde Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven’in yer aldığı İşte Bu benim Masalım dizisi 1. bölüm ile Exxen platformunda izleyenleri ile buluştu.

İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm full izle!

Sahne korkusu olan genç bir kızın yaşadıklarını konu alan İşte Bu Benim Masalım dizisi kadrosunda Tilki ve Canseven'in yanı sıra; Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Sude Oduncu, Bengü Gürses, Kamil Güler, Zeynep Kankonde Mbuyı ve Nevra Serezli gibi isimlerde yer alıyor.

 

 

 

 

İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı işte bu benim masalım 1. bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.