İşte Benim Stilim'de kim elendi? Bahar Candan elendi mi? 14 Mayıs final bölümü / VİDEO

Tv 8’de ekranlara gelen 'İşte Benim Stilim' yarışmasında bu hafta elenen isimler belli oldu.

Sevilen Moda programında bu hafta final gününün konsepti 'Anneler Günü'ydü.

Yarışmacılar her hafta haftanın konseptine uygun olarak kombinledikleri kıyafetleri ile puan alıyorlar.

EMİNE, DUYGU, VEFA VE BAHAR ELEME POTASINA GİRDİ

Eleme potasına giren Bahar Candan ismini duyunca çılgına döndü. Jüriye; 'Beni buraya çıkarıyorsanız eler misiniz?' deyip ağlamaya başladı.

İşte Benim Stilim 13 Mayıs 2017 gününde ekrana gelen eleme haftasında elenen ilk isim Bahar Candan oldu.

İŞTE FİNAL BÖLÜMÜ

'SİZ ELEMİYORSUNUZ BEN ELİYORUM'

Bahar Candan elendiğini duyunca; 'Yani siz değil ben kendimi eliyorum' dedi.

Kemal Doğulu da; 'Biz seni zaten önceden elemiştik' diye yanıt verdi.

bahar_candan

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, Nihal Candan'ın kız kardeşidir. İşte Benim Stilim yarışmasına ablasından sonra katılmıştır. Yaptığı yorumlar ve hareketleri ile fenomen haline gelmiştir. Peki Bahar Candan kimdir? Bahar Candan eğitimi nedir? Bahar Candan boyu kaçtır? 'İşte Benim Stilim' yarışmacılarından Bahar Candan, 1988 yılında doğdu. Yarışmacının daha önceki sezonlarında yarışan, ayrıca Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candan’ın kız kardeşidir. Aslen Mersin’li olan ancak İstanbul’da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim’in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, stil iddiasını devam ettirebilmek adına yarışmaya tekrar katıldı...

Dondurma isimli bir şarkı yapmıştır.

Bahar Candan boyu:1.73

Bahar Candan kilosu:56

Bahar Candan yaşı: 18

İŞTE BENİM STİLİM'DE GEÇEN FİNALDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta en düşük puana sahip yarışmacı Bahar Candan'dı. Programda format değişikliğine gidildi. Artık en düşük puan alan yarışmacı elenmeyecek. Elenen yarışmacıyı jüri seçecek. Jüri üyeleri kimi elemek isterse o kişiyi eleyecek.

İşte Benim Stilim de bu hafta 10 bin TL'yi kazanan isim belli oldu. Jüriden en çok puanı alarak birinci seçilen Merve Sevin çeki aldı.

asdasdfsdasf

İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACISI KİM?

7 Mayıs 2017'de yayınlanan bölümde sunucu Öykü Serter programın kapanışını yaparken yeni bir yarışmacının daha aralarına katılacağını duyurdu. Yeni katılan yarışmacı Azerbaycanlı Vefa Alizade oldu. Finale günler kala son yarışmacı olarak kabul edildi.

İŞTE BENİM STİLİM FİNAL Mİ YAPIYOR?

Jüri üyeleri arasındaki gerginlikle uzun bir süre gündemde kalan yarışma hakkında Mesut Yar yazısında, "Açıkçası önceki sezonlarda yakaladığı reyting rüzgarını da özleyerek bu sezonu geçirdi. Ve duyduğuma göre iki hafta sonra final yaparak ekran serüvenini bitirecek. Seversiniz ya da tam tersi ama ben bu formatın gündüz kuşağında ciddi bir boşluğu doldurduğunu ve bazı alışkanlıkları kırdığını düşünüyorum. Hızlı tüketim kasırgası karşısında da bir hayli iyi dayandığını görüyorum" açıklamarına yer vermişti. Resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı

İşte Benim Stilim'de kim elendi? Bahar Candan elendi mi? 14 Mayıs final bölümü / VİDEO ile ilgili etiketler Bahar Candan Anneler Günü işte benim stilim eleme elenen 13 mayıs 2017
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.