İşte Atatürk'ün hayatındaki diğer 10 Kasımlar... Sosyal medyada büyük ilgi gördü

Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yılı nedeniyle İstanbul Valiliği önemli bir çalışmaya imza attı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Atatürk'ün hayatındaki diğer 10 Kasımlar yer aldı. Vali Yerlikaya'nın paylaşımı sosyal medyada ilgi gördü.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yılında İstanbul Valiliği önemli bir çalışmaya imza attı. Valilik tarafından Atatürk'ün hayatındaki 10 Kasımlarla ilgili bir video hazırlandı.

İşte Atatürk'ün hayatındaki diğer 10 Kasımlar... Sosyal medyada büyük ilgi gördü

İstanbul Valisi Ali Yerlika'nın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşadığı dönemde 10 Kasım günlerinde yaptığı tarihe geçen durumları yer aldı. Video 10 Kasım 1911'de İskenderiye'de bulunduğu zamandan bir fotoğrafla başlıyor, neredeyse her yılın 10 Kasımlarında yaptıklarıyla devam ediyor. Ve video 10 Kasım 1938'de 'sonsuzluk' işaretiyle bitiyor.

İşte Atatürk'ün hayatındaki diğer 10 Kasımlar... Sosyal medyada büyük ilgi gördü - Resim : 2

Yerlikaya'nın "Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal #Atatürk'ü vefatının 83. yılında rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Ya Gazi'nin hayatındaki diğer 10 Kasımlar?" notuyla paylaştığı video sosyal medyada ilgi gördü. 

İşte Atatürk'ün hayatındaki diğer 10 Kasımlar... Sosyal medyada büyük ilgi gördü ile ilgili etiketler Atatürk 10 Kasım İstanbul Valiliği Ali Yerlikaya video Sosyal Medya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.