İşte Ahmet Hakan'ı ağrılarından kurtaran mühendis: Metin Gültepe

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan yoğunlaşan sırt ağrılarından nasıl kurtulduğunu anlattı: Metin Gültepe başarılı, azimli bir mühendis. Uzay mekiklerinde kullanılan malzemenin peşine düşmüş. Gitmiş, araştırmış. Literatür taraması yapmış.

YATAK ASLA SADECE YATAK DEĞİLDİR!

SIRT ağrısı, bel ağrısı, uyku bozuklukları falan diye başının etini yediğim bir dostum, “Senin iyi bir yatak alman gerekiyor” dedi.

Uzay mekiklerinde kullanılan teknolojiyle üretilen pahalı mı pahalı bir yatak markası var ya... “Onu önereceksen kalsın. Bir yatağa o kadar para vermem dostum” diye kestirip attım. “Yok” dedi. “Pahalı, yabancı markayı değil, yüzde yüz yerli ve milli İŞBİR Yatak var, onu tavsiye edeceğim.”

Tavsiyeye uydum, gayet uygun fiyata yerli ürünümüzü satın aldım. Ve bingo!

Yıllardır süren sırt ağrılarım birden kesilmesin mi? Uyku sorunlarımın yüzde 50’si geride kalmasın mı? Öyle memnun oldum ki... Olay, bu yatakların Türkiye’de üretilmesini sağlayan İŞBİR’in CEO’su Metin Gültepe’yle tanışmama kadar vardı.

*

Metin Gültepe başarılı, azimli bir mühendis. Uzay mekiklerinde kullanılan malzemenin peşine düşmüş. Gitmiş, araştırmış. Literatür taraması yapmış. AR-GE’ye yönelmiş. Laboratuvarlar kurmuş. Denemiş, olmamış. Ve en sonunda daha iyisini bulmuş!

*

Metin Gültepe “Yatak deyip geçmeyin” diyor ve ekliyor: “Yatağın vücut şeklini alması, vücut ağırlığına baskı uygulamaması, vücuttaki kan akışının bloke etmemesi gerekir. Bizim teknolojimiz işte böyle bir uykuyu amaçlıyor.”

*

Yerli, milli, üretim kelimelerinin havada uçuştuğu bir ortamda bu somut örneğin altını çizeyim dedim.

 

 

 

 

İşte Ahmet Hakan'ı ağrılarından kurtaran mühendis: Metin Gültepe ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.