İşte Afrin'de TSK ve ÖSO'nun kontrolü sağlayacağı tarih! SuperHaber ÖZEL...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır Sur'da yaptığı konuşmada Afrin için "Her an düşebilir" demişti. SuperHaber'in güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre Afrin bir aksilik olmaması halinde yarın akşama kadar TSK ve ÖSO güçlerinin eline geçebilir.

Güvenilir kaynakların SuperHaber'e aktardığı bilgiye göre, TSK ve ÖSO güçlerinin en geç yarın akşama kadar bir aksilik olmadığı taktirde Afrin'de kontrolü tamamen ele geçirmesi bekleniyor.

Şehrin merkezinde yarın akşam saatlerinde TSK ve ÖSO'ya bağlı güçlerin kritik noktalarda görülmesinin artık sürpriz olmadığını belirten kaynaklar “Bugün ki son büyük süpürme harekatı ile sivil halkın güvenliğinin ön planda tutulduğu ve tahliyelere imkan veren taktik kuşatma tamamlandı. Zaten teröristlerden de ciddi anlamda teslim olmalar bekliyoruz. Bunun haricinde karşı koyan teröristlere her zaman olduğu gibi asla taviz verilmeyecek ve Afrin şehrin gerçek sahiplerine teslim edilecek. Türkiye bundan sonra burada o bölgenin yeniden kendine gelebilmesi için eğitim, sağlık ve sosyal faaliyetlerle ilgili önemli projeleri art arda devreye koyacaktır." dediler.

SuperHaber

İşte Afrin'de TSK ve ÖSO'nun kontrolü sağlayacağı tarih! SuperHaber ÖZEL... ile ilgili etiketler Afrin TSK ÖSO
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.