İşte 24 Şubat İspanya Ligi banko İddaa tahminleri!

Ekibimiz tarafından hazırlanan İspanya La Liga'da Pazar gününün en çok dikkat çeken banko maç tahminleri sizlerle.

Bu hafta İspanya Ligi'nden sizin için 2 banko maç belirlerdik

LEVANTE – REAL MADRİD MAÇI NASIL BİTER?

La Liga’da lider Barcelona’nın 10 puan gerisine düşen Real Madrid, yine de mücadeleyi bırakmıyor. Bu deplasmana 3 puan için çıkacaklar ancak hafta arasında İspanya Kral Kupası’nda Barcelona ile rövanş maçına çıkacakları unutulmasın. Üstelik Levante deplasmanında savunmanın önemli ismi Sergio Ramos’tan da yararlanamayacaklar. Bu yüzden taraf bahsine nazaran bol gol bahisleri daha cazip görünüyor. 3.5 üstü seçimi kuponlarda bulunabilir.

VALLODOLİD – REAL BETİS SKOR TAHMİNİ

Avrupa Ligi’nde hafta arasında Rennes’i ağırlayan Real Betis, 3-3 biten maçın rövanşını 3-1 kaybetti ve Avrupa sahnesine veda etti. Ligdeki konumları iyi, önümüzdeki hafta içinde de İspanya Kral Kupası’nda Valencia deplasmanına gidecekler. İlk maç 2-2 bitmişti, tur şansları sürüyor. Şimdi sahaya rotasyonlu kadroyla çıkabilirler. Valladolid ise can deriden düştü ancak mevcut performansı iç açıcı değil. Rakip yedeklerle oynasa bile kazanmakta zorlanırlar. Bu mücadelede 4.75’lik yüksek orandan 1-1’lik skor tahmini sürpriz iddaa kuponlarına alınabilir.

İşte 24 Şubat İspanya Ligi banko İddaa tahminleri! ile ilgili etiketler İspanya Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.