İstanbul'un tarihi yerlerinin sessizliği böyle görüntülendi!

Türkiye koronavirüsü ile mücadelesini sürdürürken 31 şehirde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı bugün başladı. Gazeteciler Cengiz Er ile Mevlüt Yüksel, ramazan ayı arifesinde Unkapanı’ndan Atatürk Köprüsü’ne oradan Tarlabaşı ve Taksim’e çıkan yollarda sokak ve caddelerin sessizliğini böyle anlattı.

Koronavirüs salgını sebebiyle 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 23 Nisan-26 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Gazeteciler Cengiz Er ile Mevlüt Yüksel, sokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul sokaklarını dolaştı. On bir ayın sultanı olan ramazan ayı arifesi ve sokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul sokaklarının sessizliğini koruduğu gözlendi. İstanbul’un bir kez daha tarihi günler yaşadığını anlatan Yüksel, sokaklarda resmi görevlilerin dışında hiç kimsenini olmadığını anlattı.

Taksim Meydanı ve çevresinini sessizliği, Cengiz Er ile Mevlüt Yüksel’in, tek bir kişinin bile olmadığı İstiklal Caddesi’ndeki sohbeti ile renklendi.

İstikal Caddesi'nin sessizliğine şahit olan Er ile Yüksel, koronavirüs sürecinin son durumlarını değerlendirdi.

İşte ramazan ayı arifesinde sokağa çıkma yasağında İstanbul görüntüleri...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.