İstanbul'un göbeğinde olaylı gece! İki arkadaş birbirine girdi: Sİlahlar ve bıçaklar konuştu!

Şişli'de eski iş ortakları olan 2 arkadaş arasında çıkan tartışma kısa süre içinde büyüdü ve bıçaklı silhlı kavgaya dönüştü. İki ortaktan biri olan Suat Deniz yanında arkadaşlarıyla birlikteyken, tek başına olan eski ortağı Cengiz Sarı elindeki bıçakla saldırmaya başladı. Bıçak çıkınca Suat Deniz'in arkadaşlarından biri de silahıyla Sarı'ya 5-6 el ateş açtı.

Şişli'de saat 22:45 sıralarında Şişli İzzetpaşa Mahallesi Yeni Yol Caddesi ile Susam Sokak kesişiminde çıkan tartışma silahlı bıçaklı kavgaya dönüştü.

KALABALIK GRUPLA GELİP KAVGA ETMEYE BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre, eski iş ortağı oldukları öğrenilen Cengiz Sarı (33) ile Suat Deniz arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Suat Deniz ve yanındaki arkadaşları tek başına olan Cengiz Sarı ile kavgaya tutuştu. Cengiz Sarı elindeki ekmek bıçağıyla Suat Deniz ve arkadaşlarına saldırarak şahıslardan birini yaraladı. Silah ve bıçakların çekildiği kavgada Suat Deniz’in arkadaşlarından biri elindeki silah ile Cengiz Sarı’ya 5-6 el ateş açtı.

İstanbul'un göbeğinde olaylı gece! İki arkadaş birbirine girdi: Sİlahlar ve bıçaklar konuştu!

ESKİ ORTAKLARDAN BİRİ AĞIR YARALANDI

Kurşunların hedefi olan Cengiz Sarı, vücuduna isabet eden iki mermiyle ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İstanbul'un göbeğinde olaylı gece! İki arkadaş birbirine girdi: Sİlahlar ve bıçaklar konuştu! - Resim : 2

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yerde yaralı halde yatan Cengiz Sarı’ya ilk müdahalesini yaparak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Saldırıda bıçakla yaralanan şahıs ise sağlık ekipleri beklenmeden vatandaşların yardımıyla özel bir hastaneye götürüldü.

İstanbul'un göbeğinde olaylı gece! İki arkadaş birbirine girdi: Sİlahlar ve bıçaklar konuştu! - Resim : 3

GÜVENLİK KAMERALARI İZLENECEK

Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyerek olaya karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul'un göbeğinde olaylı gece! İki arkadaş birbirine girdi: Sİlahlar ve bıçaklar konuştu! ile ilgili etiketler Şişli silah bıçak ortak arkadaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.