İstanbul'un göbeğinde kundakçı dehşeti: Kıskıvrak yakalandı

İstanbul Kadıköy'de park halindeki 2 motosiklet ve bir otomobilde yangın çıktı. Polis ekipleri, yangınların kundaklama sonucu çıktığının tespit edilmesi sonrası yaptığı çalışma ile şüpheliyi yakaladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kadıköy'de park halinde bulunan 2 motosiklet ile otomobilde yangın çıktı. Alevler itfaiye tarafından söndürülürken, araçları kundakladığı belirtilen şüpheli, polisin yaptığı çalışma ile gözaltına alındı. 

İstanbul'un göbeğinde kundakçı dehşeti: Kıskıvrak yakalandı

Caferağa Mahallesi'nde birbirine yakın sokaklarda saat 05.30 sıralarında 2 motosiklet yandı. Motosikletlerden birinden yükselen alevler park halindeki otomobile de sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İstanbul'un göbeğinde kundakçı dehşeti: Kıskıvrak yakalandı - Resim : 2

Kısa sürede kontrol altına alınan yangında motosikletler kullanılamaz hale gelirken, otomobilde küçük çaplı maddi hasar oluştu. Araçları kundakladığı belirtilen şüpheli ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İstanbul'un göbeğinde kundakçı dehşeti: Kıskıvrak yakalandı - Resim : 3

 

İstanbul'un göbeğinde kundakçı dehşeti: Kıskıvrak yakalandı ile ilgili etiketler İstanbul Kadıköy Motosiklet Otomobil Yangın kundaklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.