İstanbul'un göbeğinde korkunç kaza! Minibüse binmeye çalışan kadın, başka bir aracın altında kaldı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde korkunç bir kaza yaşandı. Duraktan minibüse binmeye çalışan Fatma Aksu, yoldan geçen başka bir minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti. 65 yaşındaki kadının hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Aksu'nun oğlu Niyazi Aksu, minibüslerin yolcu almamasıyla ilgili İBB'ye daha önce şikayette bulunduğunu ama hiçbir şekilde dönüş alamadığını söyledi.

Esra Katılmış
Esra Katılmış

İstanbul'un  Üsküdar ilçesinde korkunç trafik kazası meydana geldi. 65 yaşındaki Fatma Aksu minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti.Durağa girmeyen minibüse binmek için yola çıkan kadın başka bir minibüsün altında kaldı. Olay geçtiğimiz Cuma günü Üsküdar'da meydana geldi.Çarşıya gitmek için evinden çıkan Aksu Üsküdar'da millet bahçesi durağına geldi. Bir süre minibüs bekleyen 65 yaşındaki yaşlı kadın yan yolda yaşanan trafik nedeniyle durağa uğramayan minibüse binmek üzere yan yoldan ana yolun ortasına geçerek minibüse binmeye çalıştı ama minibüs şoförü yaşlı kadını almadı. Tekrar yan yoldaki durağa yönelen yaşlı kadın, yolun karşısına geçmek istediği sırada bu kez güzergahında ilerleyen başka bir minibüsün altında kaldı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Korku dolu kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'un göbeğinde korkunç kaza! Minibüse binmeye çalışan kadın, başka bir aracın altında kaldı

 "İBB'YE ÇOK KEZ UYARIDA, ŞİKAYETTE BULUNDUM AMA HİÇBİR ŞEKİLDE DÖNÜŞ OLMADI"

Kazada hayatını kaybeden Fatma Aksu’nun oğlu Niyazi Aksu, "Ayın 17’sinde annem burada minibüs beklerken minibüslerin trafikten kaçmak için ortadaki şeridi kullanmalarından dolayı annem karşıdan geçen minibüse binmek için karşıya geçiyor. Minibüs annemi almıyor geri dönerken de başka bir minibüsün çarpması sebebiyle hayatını kaybediyor. Ben bu konu hakkında daha önceden İBB’ye çok kez uyarıda şikayette bulundum ama hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Hala aynı kural ihlalleri devam ediyor. Benim annem hayatını kaybetti. Bundan sonra böyle olayların yaşanmaması için ben elimden gelen her şeyi, yargı olsun bütün süreçleri başlatacağım. Sadece bunlara dur denilmesini istiyorum. Kimsenin canı yanmasın. Gereken neyse yapılsın istiyorum” dedi.

İstanbul'un göbeğinde korkunç kaza! Minibüse binmeye çalışan kadın, başka bir aracın altında kaldı - Resim : 2

İstanbul'un göbeğinde korkunç kaza! Minibüse binmeye çalışan kadın, başka bir aracın altında kaldı ile ilgili etiketler İstanbul Üsküdar minibüs kazası fatma aksu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.