İstanbul'un göbeğinde kızlar saç saça baş başa birbirine girdi: Çevredekiler film izler gibi izledi!

Kadıköy'de iki kız grubu sokak ortasında kavga etti. Saç saça baş baba birbirine giren kızları erkek arkadaşları ayırmaya çalışırken o anlar saniye saniye bir vatadaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte çevredeki vatandaşların film izler gibi izlediği o dehşet anları...

Kadıköy’de geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde yaşanan olayda, aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkan iki kız grubu sokak ortasında sözlü tartışmada bulundu.

BİR KIZ KOŞARAK GELİP SALDIRMAYA BAŞLADI

Kızlardan birini yanlarındaki erkek şahıslar tutarak sakinleştirmeye çalışırken, koşarak gelen bir kızın saldırmasıyla taraflar arasında kavga başladı. Gruptaki diğer kızların da dahil olmasıyla kavga büyüdü. Kızlar saçlarını çekip tekme atarak birbirlerine saldırdı.

 

İstanbul'un göbeğinde kızlar saç saça baş başa birbirine girdi: Çevredekiler film izler gibi izledi! - Resim : 2

ERKEK ARKADAŞLARI AYIRMAYA ÇALIŞTI

Kızların yanında bulunan erkek şahıslar ise saç saça baş başa kavgayı ayırmaya çalıştı. Tanık olan bazı vatandaşlar ise kavgayı film izler gibi izlediler. Çevredekilerin de müdahalesiyle bir süre sonra kavga sonlandırıldı.

 

 

 

 

İstanbul'un göbeğinde kızlar saç saça baş başa birbirine girdi: Çevredekiler film izler gibi izledi! ile ilgili etiketler Kavga Kadıköy İstanbul kız sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.