İstanbul'un göbeğinde gençlerin içler acısı hali... Sebep yine "bonzai"

Taksim Meydanı’nda binlerce kişinin gözü önünde, güpegündüz sentetik uyuşturucu madde olan “bonzai” içen 3 genç kendinden geçti. Gençlerin ibretlik hallerini gören vatandaşlar ise dehşete düştü.

Her gün yüz binlerce kişinin geldiği Taksim Meydanı’nda anıtın hemen yanı başında bulunan çimlere oturan 3 genç güpegündüz “bonzai” tabir edilen sentetik uyuşturucuyu içti. Ortaya çıkan bu manzara görenleri hem hayrete düşürdü hem de endişelendirdi. Yaşları 20 ile 25 arasında olduğu düşünülen 3 gencin içtikleri sentetik uyuşturucu ile kendilerinden geçme anı da kameralara yansıdı.

rteter

ARKADAŞINI SOĞUK SU İLE AYILTMAYA ÇALIŞTI
Kamera tarafından kaydedilen görüntülerde, bonzai içtikten sonra kendinden geçen gençlerden birisini yanındaki arkadaşı soğuk su dökerek ayıltmaya çalışıyor. Bir ara kendinden geçen gençler kalkıp yer değiştiriyor.

ryrtye

İstanbul'un göbeğinde gençlerin içler acısı hali... Sebep yine "bonzai" ile ilgili etiketler uyuşturucu bonzai zombi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.