İstanbul'un göbeğinde esrarengiz intihar

İstanbul'un merkezinde yer alan ve dünyanın sayılı otel zincirlerinden biri olan Seven Hill bugün korkunç bir olaya sahne oldu. Sultanahmet, Ayasofya ve deniz manzaralı 5 yıldızlı otele yemek için geldiği öğrenilen yabancı uyruklu bir kişi terastan aşağıya atladı. 112 Acil Servisi ambulansı ile hastaneye kaldırılan turist doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Hastanede yaşamını yitiren turistin kimliğinin sır gibi saklanması nedeniyle yeni bir casusluk hesaplaşması mı sorusu akıllara geldi?

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye'de koronavirüs yasaklarının başladığı saat 21.00 sıralarında İstanbul Sultanahmet'te bulunan lüks otelde polis ve sağlık ekiplerini alarma geçiren bir intihar yaşandı. 

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, İstanbul’un dünyaca tanınmış ve sayılı otellerinden olan 5 yıldızlı Seven Hill'in Sultanahmet, Ayasofya ve deniz manzarasını yaşamak için gelenler korkunç olaya tanık oldu. 

Otelde kalmadığı öğrenilen yabancı uyruklu siyahi turist, yemek yiyecekmiş gibi gelip terasa çıktı. Yemek siparişi veren turist birkaç dakika sonra birden terastan aşağıya atladı.

İstanbul'un göbeğinde esrarengiz intihar

Terasta yemeklerini yiyen turistlerle görevlilerin şaşkın bakışları arasında aşağıya atlayan yabancı uyruklu kişi ağır yaralandı. 

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI!

İlk şaşkınlığı atlatan otel görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Otele gelen sağlık görevlileri yerde yatmakta olan turiste ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

İstanbul'un göbeğinde esrarengiz intihar - Resim : 2

Şuuru kapalı olarak hastanede yoğun bakıma alınan şahıs doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 

Kimliği sır gibi gizlenen, hangi hastaneye kaldırıldığı bile açıklanmayan siyahi turistin intiharı, akıllara daha önce benzer şekilde yaşanan casus intiharlarını getirdi. 

OTEL SAHİBİ ÇELİK SuperHaber’E KONUŞTU!

Öteyandan Seven Hill Oteli'nin sahiplerinden Cebrail Çelik, olayı araştıran SuperHaber’e kısa bir açıklamada yaptı.

Çelik açıklamasında, ”Bende haberi yeni öğrendim.Otel görevlisi arkadaşlardan ve olayı araştırmaya gelen polislerden bilgi almaya çalışıyorum. Sadece düşen kişinin siyahi biri olduğunu biliyorum. Size ancak yarın bilgi verebilirim.” dedi.

İstanbul'un göbeğinde esrarengiz intihar ile ilgili etiketler Sultanahmet Ayasofya İstanbul Turist İntihar seven Hill
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.