İstanbul'un göbeğinde dehşet! Kimseye aldırış etmeden bakın ne yaptı...

Çağlayan'da güpegündüz sokak ortasında dehşet anları yaşandı. Çevrede bulunan vatandaşlara aldırış etmeyen bir kişi önünde durduğu iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü sabah saatlerinde İstanbul Kağıthane'de bulunan Çağlayan'da dehşet yaşandı. 

CADDENİN ORTASINDA ARACINI DURDURUP KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgiye göre, insan ve araç yoğunluğunun yaşandığı caddede aracını durduran silahlı şahıs, bir anda aşağıya inip kimseye aldırış etmeden güpegündüz içerisinde avukatlık bürolarının ve derneğin olduğu iş yerine kurşun yağdırdı. Yaşanan dehşet anları sonrasında silahlı saldırgan hiçbir şey olmamış gibi aracına geri binip olay yerinden kaçtı. Olayın ardından vatandaşlar polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu.

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Kimseye aldırış etmeden bakın ne yaptı...

JAPON LAKAPLI SALDIRGAN YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik önlemi alarak çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelmeye aldı. Görüntüler üzerinden çalışma yapan ekipler, şahsın emniyette çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olan “Japon” lakaplı Hakan T. olduğunu belirledi. Hakan T. isimli şahıs polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Kimseye aldırış etmeden bakın ne yaptı... - Resim : 2

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Öte yandan Kağıthane’de şahsın güpegündüz kimseye aldırış etmeden iş yerini kurşunladığı dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir şahsın trafikte aracını durdurup aşağıya inerek iş yerine kurşun sıkıp tekrar araca binip kaçtığı görülüyor.

 

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Kimseye aldırış etmeden bakın ne yaptı... ile ilgili etiketler İstanbul Çağlayan silah kamera
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.