İstanbul'un göbeğinde dehşet anları! Alacağını tahsil etmek için borçlunun boğazına sarıldı

İstanbul Beyoğlu'nda borcunu tahsil etmek isteyen bir kişi sokak ortasında dehşet saçtı. Borcunu ödemeyen kişiyi bir anda karşısında gören alacaklı, parasını döverek aldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Beyoğlu'nda borç verdiği ve bir türlü geri alamadığı kişiyi karşısında gören alacaklı, borçluyu döverek alacağını aldı. O anlar cep telefonu ile kaydedildi.

İstanbul'un göbeğinde dehşet anları! Alacağını tahsil etmek için borçlunun boğazına sarıldı

Olay, Tarlabaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir buçuk yıl önce bir kişiye borç para veren kişi, alacağını bir türlü alamadı. Borçlu kişi parayı ödememek için izini kaybettirdi.

İstanbul'un göbeğinde dehşet anları! Alacağını tahsil etmek için borçlunun boğazına sarıldı - Resim : 2

Alacaklı ise Tarlabaşı Caddesi üzerinde borç verdiği kişiyi görünce boğazına sarılarak alacağını istedi. Alacaklı, parasını geri almak için borçluyu darp etmeye başladı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında alacağını tahsil eden kişi olay yerinden ayrıldı. Borcunu ödemeyen kişi ise “Benim o kişiye borcum vardı. Onu aldı" dedi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'un göbeğinde dehşet anları! Alacağını tahsil etmek için borçlunun boğazına sarıldı ile ilgili etiketler İstanbul Beyoğlu Para dayak alacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.