Beylikdüzü’nde yağışların etkisini göstermesiyle birlikte yolları su bastı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için sağanak yağış uyarısı yapmıştı. İstanbul’da beklenen yağışlar öğle saatleri itibariyle etkisini göstermeye başladı. Yağışların etkisiyle Beylikdüzü’nde yolları su bastı ve araçlar ilerlemekte güçlük çekti. O anlar drone ile havadan görüntülendi. İşte o görüntüler…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 1 Eylül hava durumu raporunda İstanbul’un bugün sağanak yağışlı geçeceği bilgisini vermişti. Beklenen yağışlar öğle saatleri itibariyle başladı. Beylikdüzü’nde yağışların etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte yollar göle döndü.

Beylikdüzü’nde yağışların etkisini göstermesiyle birlikte yolları su bastı!

 

Yapılan son uyarıların ardından saat 11.00 sıralarında Beylikdüzü'nde sağanak yağış etkisini gösterdi. Kısa süreli yağışın ardından Kavaklı Mahallesi'nde bir kavşağı, Yakuplu Mahallesi'nde bir alt geçidi ve Ambarlı Liman Yolu'nu su bastı. Baskınlar nedeniyle sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşandı. Liman yolunda binek araçlar yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Yaşanan anlar drone ile havadan da görüntülendi.

Beylikdüzü’nde yağışların etkisini göstermesiyle birlikte yolları su bastı! - Resim : 2

Beylikdüzü’nde yağışların etkisini göstermesiyle birlikte yolları su bastı! - Resim : 3

Beylikdüzü’nde yağışların etkisini göstermesiyle birlikte yolları su bastı! - Resim : 4

Beylikdüzü’nde yağışların etkisini göstermesiyle birlikte yolları su bastı! ile ilgili etiketler Beylikdüzü Yağış Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.