Telefonuna baktı ve alışveriş merkezinin terasından atlayarak hayatına son verdi

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Alışveriş merkezinin terasında bulunan 25 yaşındaki Kader Yıldız, telefonuna baktıktan sonra terasın korkuluklarına çıktı. Korkuluklardan aşağı sarktığı görülen genç kadının yanına gelen bir vatandaş onu kurtarmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Terastan metrelerce aşağı düşen genç kadın tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Olay, 8 Eylül günü saat 18.15 sıralarında Beylikdüzü'nde bir alışveriş merkezinin terasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alışveriş merkezinin terasında bekleyen Kader Yıldız(25), telefonuna baktıktan hemen sonra terasın korkuluklarına çıktı.

Telefonuna baktı ve alışveriş merkezinin terasından atlayarak hayatına son verdi

KIYAFETİNDEN TUTARAK KURTARMAK İSTEDİ

Çevredekiler Kader Yıldız'ı fark ederek yanına geldi. Kader Yıldız aşağı sarktığı anda, yanına gelen kişi kıyafetinden tutarak kurtarmaya çalıştı. Ancak Kader Yıldız, kıyafetinin çıkması ile birlikte önce aşağıdaki kafeteryanın çatısına sonra da zemine düştü.

Telefonuna baktı ve alışveriş merkezinin terasından atlayarak hayatına son verdi - Resim : 2


25 YAŞINDAKİ GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Kader Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kader Yıldız'ın 5 aylık nişanlı olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan olay anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, Kader Yıldız'ın cep telefonuna baktıktan hemen sonra terasa çıktığı ve sarktığı görüldü. Terastakiler ise Kader Yıldız'ı tutmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Telefonuna baktı ve alışveriş merkezinin terasından atlayarak hayatına son verdi - Resim : 3


Telefonuna baktı ve alışveriş merkezinin terasından atlayarak hayatına son verdi ile ilgili etiketler Beylikdüzü İntihar İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.