İstanbul'un 40 gün yetecek kadar suyu kaldı! Barajlar alarm veriyor

Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 50'nin altına düştü. Yağışlar barajları doldurmaya yetmiyor. İstanbullular susuz kalma korkusu yaşıyor. Bu çerçevede vatandaşlar barajlardaki doluluk oranını merak ediyor. İşte, barajlardaki doluluk oranları...

Yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte yağışlar kendini göstermeye başladı. Ancak barajlardaki su seviyesinin düşüklüğü panik yaratıyor. İstanbul'daki barajları doluluk seviyesi yüzde 50'nin altında kalıyor. Resmi verilere göre, 29 Kasım Salı günü İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde 34,46 oldu.

PABUÇDERE BARAJI ALARM VERİYOR

İstanbul'a su sağlayan 10 barajdan doluluk oranı yüzde 50'nin üzerinde olan kalmadı... Alibey Barajı yüzde 19.21 olarak ölçülürken, Sazlıdere barajı yüzde 40,83 doluluk oranına sahip. Pabuçdere Barajı'nda ise doluluk oranı yüzde 3,59 oldu.

İŞTE BARAJLARIN DOLULUK ORANLARI

İstanbul'un 40 gün yetecek kadar suyu kaldı! Barajlar alarm veriyor

İstanbul'un 40 gün yetecek kadar suyu kaldı! Barajlar alarm veriyor - Resim : 2

İstanbul'un 40 gün yetecek kadar suyu kaldı! Barajlar alarm veriyor - Resim : 3

İstanbul'un 40 gün yetecek kadar suyu kaldı! Barajlar alarm veriyor - Resim : 4

İstanbul'un 40 gün yetecek kadar suyu kaldı! Barajlar alarm veriyor ile ilgili etiketler Baraj doluluk oranı İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.