İstanbul'u terk etti! İşte Hakan Meriçliler'in yeni hayatı...

Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı "Çağatay Koçtuğ" karakteriyle gönüllerde taht kuran 54 yaşındaki oyuncu Hakan Meriçliler, İstanbul'dan Bodrum'a taşındı. Bodrum'daki tarihi bir yel değirmenini restore ettiren Hakan Meriçliler, hayatını kız arkadaşı Çiğdem Taban ile burada geçiriyor. İşte Hakan Meriçliler'in yeni hayatı...

Kurtlar Vadisi, Adanalı, Menekşe ile Halil, Kaderimin Yazıldığı Gün, Hekimoğlu, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi yapımlarda rol alan Hakan Meriçliler, Bodrum'da 1868 yılında yapılan değirmenlerinden birini satın alıp tadilat yaptırdı. Sevgilisiyle yaşadığı evi çok sevdiğini söyleyen oyuncu, "Buranın muhafızı olan Ahmet İrisu abimiz, burayı korumuş, gerçekten çok emek vermiş. İki yıl önce vefat etti. Bu yel değirmeninin satılık olduğunu öğrenince hemen satın aldım. Şimdi buranın muhafızı ben oldum" dedi.

İstanbul'u terk etti! İşte Hakan Meriçliler'in yeni hayatı...

SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE YAŞIYOR

Meriçliler'in tadilat yaptırdığı ev; üç kattan oluşuyor. Birinci kat salon, ikinci kat yatak odası, en üst kat ise çalışma odası olarak düzenlenmiş. Meriçliler, Zeki Müren'in de çok sevdiği bir yer olan bu bölgedeki evinde sevgilisi Çiğdem Taban ile yaşıyor.

İstanbul'u terk etti! İşte Hakan Meriçliler'in yeni hayatı... - Resim : 2

''ZEKİ MÜREN BURADA ŞARKILAR SÖYLERMİŞ''


Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'na konuşan Meriçliler, şunları söyledi: "Bir abimiz burayı korumuş, yol geçmemesini sağlamış. İki yıl önce vefat etti. Başlarda çok yer gezdim, aklımda hiç Bodrum yoktu, buranın satılık olduğunu duyunca hemen aldım. Değirmen aynı anda hem güneşin batışını hem de ayın doğuşunu aynı anda görebiliyor. Buraya Zeki Müren, Türkan Şoray vs. daha kimler kimler gelip gidermiş. O zamanlar Zeki Müren çıplak sesle burada şarkılar söylermiş."

İstanbul'u terk etti! İşte Hakan Meriçliler'in yeni hayatı... - Resim : 3

 

 

İstanbul'u terk etti! İşte Hakan Meriçliler'in yeni hayatı... ile ilgili etiketler Bodrum Hakan Meriçliler yeldeğirmeni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.