İstanbul'u sel suları götürürken, İBB Başkanı İmamoğlu lüks otelde tatil yapıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD'ın uyarılarının ardından kuvvetli yağışın etkisi altına giren İstanbul'da çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, yollar göle döndü. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul'u sel suları götürürken Fethiye'nin en lüks otelinde tatil yaptığı ortaya çıktı.

İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir yaptığı uyarıların ardından Kurban Bayramı'nın ilk günü akşam saatlerinde İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu. Çok sayıda ev ve iş yerinin su baskınına uğradığı kuvvetli yağışta İçişleri Bakanı Süeyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanı sahaya inerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ortalarda görünmedi.

İstanbul'u sel suları götürürken, İBB Başkanı İmamoğlu lüks otelde tatil yapıyor

TWITTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatilde olduğu iddia edilen İmamoğlu'na sosyal medyada tepki yağdı. Twitter hesabından paylaşım yaparak ailesiyle İstanbul dışında olduğunu ancak gece 3.30'a kadar yağışı takip ederek ekipleri yönettiğini açıkladı.

İstanbul'u sel suları götürürken, İBB Başkanı İmamoğlu lüks otelde tatil yapıyor - Resim : 2

FETHİYE'NİN EN LÜKS OTELİNDE

İstanbul'u sel suları götürürken ortadan kaybolan Ekrem İmamoğlu'nun Fethiye'nin en lüks oteli Perdue'de konakladığı ortaya çıktı. En düşük gecelik oda fiyatı kişi başı 8 - 17 bin TL arasında değişen otel, İstanbul sosyetesinin de en gözde otelleri arasında yer alıyor.

İstanbul'u sel suları götürürken, İBB Başkanı İmamoğlu lüks otelde tatil yapıyor - Resim : 3

İstanbul'u sel suları götürürken, İBB Başkanı İmamoğlu lüks otelde tatil yapıyor - Resim : 4

 

 İstanbul'u sel suları götürürken, İBB Başkanı İmamoğlu lüks otelde tatil yapıyor - Resim : 5

 

 

 

 

 

 

 

İstanbul'u sel suları götürürken, İBB Başkanı İmamoğlu lüks otelde tatil yapıyor ile ilgili etiketler İstanbul Sel (Doğa olayı) Ekrem İmamoğlu Fethiye kuvvetli yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.