Halk TV "pengueni" oynadı

İstanbul'da dün meydana gelen kuvvetli sağanak nedeniyle Esenyurt ilçesi adeta göle döndü. Kentin birçok noktasında evleri ve iş yerlerini su bastı. Pınar Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın bodrum katında mahsur kalan vatandaşları, çevredekiler ve itfaiye ekipleri kurtardı. Türkiye'nin kurtarma operasyonunu canlı izlediği o anlarda tüm televizyonlar o anları naklen verirken, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yakınlığıyla bilinen Halk TV, bu korkunç anları görmezden geldi.

İstanbul'da dün etkili olan kuvvetli sağanak yağış sonrasında Esenyurt Pınar Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın bodrum katını su bastı.

Çevredekilerin, içeride mahsur kalan vatandaşlar olduğunu söylemesi üzerine itfaiye ekipleri harekete geçti. Bodrum katın korkuluklarını kesen itfaiye ekipleri engelli bir vatandaşı ve 4 yaşındaki bir çocuğu kurtardı. İstanbul Valiliği de bir süre sonra, su baskını felaketinden 3 çocuğun sağ olarak kurtarıldığı bilgisini paylaştı. 

HALK TV EKRANLARI GÜNLÜK GÜNEŞLİK

Can pazarı neredeyse tüm haber kanalları tarafından canlı yayınlanırken, CHP'li İBB ve Esenyurt Belediyesi'ne yakınlığıyla bilinen Halk TV'nin yaşananlara kayıtsız kalması dikkat çekti. 

Tüm Türkiye'nin kurtarma operasyonunu canlı izlediği anlarda Halk TV, Gelecek Partisi'nin yol haritasına ilişkin bir yayına ekranlarını açtı. 

Gezi Parkı eylemleri sırasında CNN Türk'ün penguen belgeseli yayınlaması nedeniyle o dönemde kanalı yerden yere vuran Halk TV'yi hedef alan bazı sosyal medya kullanıcıları, kanalı 'pengueni oynamakla' suçladı. 

Halk TV "pengueni" oynadı

Halk TV "pengueni" oynadı ile ilgili etiketler İBB Esenyurt Halk TV Sel (Doğa olayı) Yağmur penguen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.