'İstanbul'u ciddiye almıyor mu'?

Tatile çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepkiler sürüyor. İmamoğlu'na tepki gösteren isimlerden biri de Habertürk Yazarı Sevilay Yılman oldu. Yılman, köşe yazısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son 3 ayda sık sık konserlerde boy göstermesini eleştirdi. Yılman, "Ekrem İmamoğlu İstanbul'u ciddiye almıyor mu?" diye yazdı.

Habertürk Yazarı Sevilay Yılman, köşe yazısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sık sık konserlere gitmesine tepki gösterdi.

İmamoğlu'nun İstanbul'un sorunlarıyla uğraşmaktan çok konserlerde gittiğini söyleyen Yılman, ‘İstanbul demek Livaneli mi demek?' diye sordu.

'İSTANBUL'U DEĞİL, KONSERLERİ TAKİP EDİYOR'

Son 3 ayda İmamoğlu'nun 3 kez konsere gittiğini söyleyen Yılman, “İstanbul'un dünya kadar sorunu olduğunu, kaybedecek tek bir saati bile olmadığını söyleyen kişi İmamoğlu'nun kendisi değil miydi ? Hadi diyelim yakın arkadaşlığın, dostluğun, sanata olan saygının hatırına kalkıp 15 gün önce İstanbul da düzenlenen konserine gittin. Ee birde buradan kalkıp taa Bodrumlara gidip aynı konseri izlemek niye ? Bu hal ve hareketler İstanbul'un sorunlarını söylediğin kadar da ciddiye almadığın anlamına gelmiyor mu ? Çok pardon ama sektirmeden tüm Livaneli konserlerini takip etmek, sonunda millete ;” Ya baba hayırdır ! N'oluyor ? “ sorusunu sordurtmaz mı ? “Ekrem İmamoğlu İstanbul'un yönetimini değil, Zülfü Livaneli'nin konserlerini takip ediyor !” dedirtmez mi ?” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

'İstanbul'u ciddiye almıyor mu'? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Sevilay Yılman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.