İstanbullunun trafik çilesi erken başladı! Yoğunluk yüzde 60'ı geçti...

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış trafiği felç etti. Haftanın ilk iş gününde yoğunluk erken saatlerde başladı. İşe ve okula gidecek olanlar İstanbul genelinde uzun araç kuyruklarını oluşturdu. İBB trafik haritasına göre saat 8:40 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 63 olarak ölçüldü.

İstanbul'da haftanın ilk iş ve okul gününde trafik yoğunluğu oluştu. 

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Sağanak yağış ile birlikte erken saatlerde işlerine gitmek isteyen sürücüler ve öğrenci servisleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde ve Kadıköy D-100 karayolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluşturdu.

İstanbullunun trafik çilesi erken başladı! Yoğunluk yüzde 60'ı geçti...

TRAFİK YER YER DURMA NOKTASINA GELDİ

İHA'da yer alan habere göre gece saatlerinden itibaren etkili olan yağışlarla birlikte trafik yer yer durma noktasına geldi.

İstanbullunun trafik çilesi erken başladı! Yoğunluk yüzde 60'ı geçti... - Resim : 2

YOĞUNLUK YÜZDE 60'I GEÇTİ

Köprüye bağlanan ara yollarda da sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. İBB trafik verilerine göre ise yoğunluk saat 08.30 itibariyle yüzde 63 olarak ölçümlendi.

 İstanbullunun trafik çilesi erken başladı! Yoğunluk yüzde 60'ı geçti... - Resim : 3

İstanbullunun trafik çilesi erken başladı! Yoğunluk yüzde 60'ı geçti... ile ilgili etiketler İstanbul Trafik İBB yoğunluk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.