İstanbullunun sabah sporu: Arızalanan metrobüs arıza yaptı, vatandaşlar bir sonraki durağa kadar yürüdü...

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İETT otobüsü, tramvay ve metrobüs arızalarına bir yenisi daha eklendi. 3 teker giden otobüsün, bakımsızlıktan çürüyen metrobüslerin ardından şimdi de Küçükçekmece'de bulunan Cennet Mahallesi durağında metrobüs arıza yaptı ve kontak kapattı. Vatandaşlar ise bu durum sonrası işe yetişmek için bir sonraki durağa yürümek zorunda kaldı.

İstanbul'da vatandaşların toplu ulaşım çilesi bitmiyor. 

CHP'li İBB bünyesindeki İETT otobüsü, tramvay ve metrobüs arızalarının son adresi Cennet Mahallesi metrobüs durağı oldu. 

BİR SONRAKİ DURAPA KADAR YÜRÜMEK ZORUNDA KALDILAR

Küçükçekmece'de bulunan Cennet Mahallesi durağında metrobüs arıza yapıp kontak kapattı. Vatandaşlar gitmek istedikleri yere yetişebilmek için bir sonraki durağa kadar yürümek zorunda kaldı.

 

İSTANBULLULAR İBB'YE ŞİKAYETTE BULUNDU

O anların fotoğrafları sosyal medyada paylaşılırken, İstanbullar yine İBB'ye şikayette bulundu.

 

 

 

İstanbullunun sabah sporu: Arızalanan metrobüs arıza yaptı, vatandaşlar bir sonraki durağa kadar yürüdü... ile ilgili etiketler İETT İBB İstanbul metrobüs Küçükçekmece Cennet Mahallesi durak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.