İstanbullunun İETT çilesi erken saatlerde başladı! Yolda arızalandı, trafiği felç etti!

İstanbul'da bakımı yapılmayan İETT otobüsleri vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde etkili olan yağmur trafiğe neden olurken Başakşehir'de arızalanan bir İETT otobüsü trafiği felç ederek uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

İstanbullunun İETT çilesi sabah saatlerinde başladı. 

İETT OTOBÜSÜ TRAFİKTE ARIZALANDI

Etkili olan yağış trafiğe neden oldu. Birçok vatandaş trafikte uzun süre geçirirken, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yakınında da İBB'ye bağlı bir İETT otobüsünün arıza yaptığı öğrenildi.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Arızalanan otobüs nedeniyle bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Yağışlı havanın etkisiyle oluşan trafiğe araç arızası da eklenince trafik adeta felç oldu.

İstanbullunun İETT çilesi erken saatlerde başladı! Yolda arızalandı, trafiği felç etti!

İstanbullunun İETT çilesi erken saatlerde başladı! Yolda arızalandı, trafiği felç etti! ile ilgili etiketler İETT Otobüs Trafik kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.