Cumhuriyet Bayramı'nda sevindiren haber: Bugün hepsi ücretsiz olacak!

İstanbul'da bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla toplu taşıma ücretsiz olacak. Ayrıca Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ücretsiz hizmet verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, tüm toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olduğunu açıkladı.

DENİZ MOTORLARI DA ÜCRETSİZ OLACAK

İstanbulkart’a entegre olan deniz motorlarında ulaşım 24 saat boyunca ücretsiz olacak.

 

İŞTE 29 EKİM CUMA GÜNÜ ÜCRETSİZ OLACAK TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI

Uygulama, İETT otobüsleri, özel halk otobüsleri, metrobüs, Nostaljik Tramvay ve Tünel araçları ile Şehir Hatları vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları (İDO Körfez hariç), Metro İstanbul'un işlettiği metro, hafif metro, tramvay, füniküler, teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvay araçları ve OTOBÜS AŞ’ye bağlı hatlarda (İstanbul Havalimanı hatları hariç) geçerli olacak.

MARMARAY DA ÜCRETSİZ

Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ücretsiz hizmet verecek. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında vatandaşlar, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferlerinden ücretsiz faydalanacak.

 

Cumhuriyet Bayramı'nda sevindiren haber: Bugün hepsi ücretsiz olacak! ile ilgili etiketler İstanbul İBB 29 Ekim ulaşım ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.