İstanbullulara flaş uyarı! Sel, su baskını ve yıldırım...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Marmara'nın doğusu için çok kuvvetli ve şiddetli yağış beklendiğini duyurdu. Sel, su baskını ve yıldırıma karşı vatandaşları uyardı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Marmara'nın doğusu için çok kuvvetli ve şiddetli yağış beklendiğini duyurdu.

Yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbul ve Marmara'nın doğusunda gök gürültülü sağanak yağış beklendiğine dikkat çekilerek, "Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde halen devam etmekte olan yağışların bu gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak, bugün akşam saatlerine kadar Kocaeli, Sakarya, Yalova ve İstanbul'un Anadolu Yakasında çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 mm), İstanbul'un Avrupa Yakası, Bursa ve Bilecik çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

İstanbullulara flaş uyarı! Sel, su baskını ve yıldırım... ile ilgili etiketler Meteoroloji
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.