İstanbullulara bir uyarı da AKOM'dan!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'nin ardından mega kentte yaşayanlara bir uyarı da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'nden geldi. AKOM saat vererek yaptığı uyarıda İstanbul'da kuvvetli yağmur ve fırtına beklendiğini duyurdu.

AKOM'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'da bu gece 22.00'den sonra Çatalca ve Silivri ile birlikte batı bölgelerinde yağış bekleniyor.

Yağışların gece yarısından (saat 02.00) itibaren il geneline yayılacağı ve fırtına eşliğinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli şekilde yağacağı ifade edildi.

Açıklamada, ayrıca şunlar kaydedildi:

"Yağışın salı günü akşam saatlerine kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Sonbahar mevsiminin bugünlerinde deniz suyunun sıcak, aralıklarla gelen yağışlı havanın daha soğuk olması nedeniyle kısa süreli kuvvetli yağmurlar yağması, yollarda göllenme, ani sel, taşkın ve su baskınları oluşabiliyor. İtfaiye, İSKİ, Yol Bakım, Çevre Koruma, Park Bahçeler, İBB Trafik, Zabıta ve 153 Yerinde Çözüm ekipleri yağış nedeni ile oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor. AKOM'dan koordine edilecek çalışmalar kapsamında su baskını yaşanacak kritik noktalarda da önlemler alınıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları kuvvetli fırtına ve yağışların sebep olabileceği muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı."

İstanbullulara bir uyarı da AKOM'dan! ile ilgili etiketler İstanbul İBB Çatalca Silivri AKOM Fırtına Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.