İstanbullular İETT'de Allah'a emanet! Bu görüntüler Üsküdar'da çekildi

İstanbulluların toplu taşıma çilesi bitmiyor. Üsküdar'da dumanlar çıkmasına rağmen seyrine devam eden İETT otobüsü görenleri hayrete düşürdü. Uyarılara aldırmayan sürücünün yola devam ettiği anlar cep telefonu ile kaydedildi.

İstanbul'un ilçesi Üsküdar'da motorunda oluşan arıza nedeniyle, duman çıkan İETT otobüsünün yoluna devam etmesi kameralara yansıdı.

İstanbullular İETT'de Allah'a emanet! Bu görüntüler Üsküdar'da çekildi

Akılalmaz olay, dün öğlen saatlerinde İstanbul'un ilçesi Üsküdar'da meydana geldi. Güzeltepe Mahallesi Namazgah Caddesi'nde İETT'ye bağlı Özel Halk Otobüsü'nün motor kısmındaki arıza nedeniyle dumanlar yükselmeye başladı. Yoğun dumanı görenlerin uyarısına rağmen sürücü yoluna devam etti. Vatandaşlar dumanlar çıkararakj yoluna devam eden otobüsün görüntülerini cep telefonu ile kaydetti.

İstanbullular İETT'de Allah'a emanet! Bu görüntüler Üsküdar'da çekildi - Resim : 2

Duruma şahit olan esnaf Hüdayi Ellik, "Sinekle mücadele aracımız yok dediler. Varmış otobüslerle yapılıyormuş. Teknolojiden memnunuz ama hava kirliliği oluyor. Buna önem göstermelerini rica ediyorum, Ekrem Bey'den. Yokuş yukarı geliyordu. Duman çıkarıyor. Ben ilk ilaçlama aracı zannettim. Meğerse otobüsmüş. Ondan çıkıyormuş. Yolcu yoktu içerisinde, boş araç gidiyordu. Sağa çekip tamiratını beklemeyip, o şekilde devam etmeyi uygun görmüş şoför arkadaş. Biz de şaşırdık sinek aracı diye, sonra gerçeği öğrenince üzüldük. Çevre kirliliği. Düşünün dükkanın içerisine kadar duman girdi, olay bu." dedi.

DHA

İstanbullular İETT'de Allah'a emanet! Bu görüntüler Üsküdar'da çekildi ile ilgili etiketler İstanbul Üsküdar İETT otobüs arızası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.