İstanbullular dikkat! Saat 18.00'de yeniden kuvvetli kar geliyor!

İstanbul'da şiddetli kar yağışı vatandaşlara oldukça zor anlar yaşattı. Sabah saatlerinden itibaren dondurucu soğuğun hakim olduğu megakente, AKOM'dan uyarı geldi. İşte saat 18.00'e dikkat çeken AKOM'un açıklaması...

İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra etkisini artıran kar yağışı İstanbullulara zor anlar yaşattı.

Binlerce araç yollarda kaldı işten eve gitmek saatler aldı. Megakentte bugün ise soğuk bir hava hakim. AKOM'dan yapılan flaş açıklamaya göre, Anadolu yakasına yeniden kuvvetli kar geliyor.

AKOM Meteoroloji mühendisi Cihad Er, CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"21 Ocak'ta Marmara soğuk ve yağışlı sistemin altına girdi. Hafta başında kuvvetli kar yağışları devam etti. Gök gürültülü tipili yağış etkili oldu.İstanbul'da il geneli için yağışlar mola verdi. Akşam saatleri itibaren Karadeniz'e kıyı ve Anadolu yakası için yağışlar kuvvetli şekilde etkili olacak. Çatalca, Beykoz, Sarıyer, Şile taraflarında ve Anadolu yakasının tamamı için akşam 18.00'den sonra yoğun kar yağışı etkili olacak."

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul saatlik hava durumuna göre saat 18.00'den sonra yoğun kar yağışı bekleniyor. Yağış gece saatlerine kadar sürecek.

İstanbullular dikkat! Saat 18.00'de yeniden kuvvetli kar geliyor! ile ilgili etiketler AKOM Meteoroloji kar yağışı istanbul hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.