İstanbullu isyan etti, otobüsün önünü kesti!

İstanbul'da toplu taşıma araçlarında yoğunluk tepki çekince İBB daha az kapasite ile yolcu taşıma kararı aldı. Ancak bu süreçte sefer sayıları artırılmayınca mağdur yine vatandaş oldu. Esenyurt'ta uzun süre otobüse binemeyen insanlar, çareyi kendilerini otobüsün önüne atmakta buldu.

Başta Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleri olmak üzere tüm uzmanlar aylardır yaptıkları açıklamalarda koronavirüsün yayılımında İstanbul'daki toplu ulaşıma dikkat çekti.

Bu süreçte metrobüs, tramvay, otobüs gibi toplu taşıma araçlarında yoğunluğun devam etmesi tepkileri beraberinde getirdi.

Tepkilerin ardından toplu ulaşım araçlarında kapasitesinin düşürülmesine karar veren İBB, sefer sayısını artırmayınca vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı.

OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİLER

Esenyurt’ta kapasitesi dolduğu için durakta yolcuları almayan belediye otobüsünün önü vatandaşlar tarafından kesildi.

İstanbullu isyan etti, otobüsün önünü kesti!

Olay, dün sabah saatlerinde Doğan Araslı Bulvarı Bulut Durağı mevkiinde yaşandı. İddialara göre, pandemi kuralları çerçevesinde kapasitesi dolu olan belediye otobüsleri yolcuları almadı. Durakta duruma sinirlenen yolcular yola çıkarak kendisini almayan otobüsün önünü kesti.

Yaşanan anlar da bir vatandaşın otobüsün içinde olan şoförle tartışma yaşandı. Yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İstanbullu isyan etti, otobüsün önünü kesti! ile ilgili etiketler İBB Otobüs İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.