İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde büyük sürpriz!

İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan İstanbullu Gelin dizisinin bu akşamki yeni bölümünde Süreyya karakterine can veren Aslı Enver'in büyük bir sürprizi olacak.

Star TV ekranlarında yayınladığı ilk günden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan İstanbullu Gelin dizisinin Süreyya'sı Aslı Enver, bu akşam ekrana gelecek 32. Bölümde Hümeyra’nın 'Nasıl Anlatsam' isimli şarkısını seslendirdi.

SEVİLEN ŞARKIYI SESLENDİRECEK

Buğulu sesi ile İstanbullu Gelin’ isimli diziye renk katan Aslı Enver, oyunculuğunun yanı sıra dizi için seslendirdiği şarkılarla da büyük beğeni topluyor. Yeni başladığımız yılın ilk sürpriz şarkısı ise bu kez Hümeyra'nın sevilen şarkı “Nasıl Anlatsam” oldu.

g54e

İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde büyük sürpriz! ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin Aslı Enver Hümeyra yeni bolüm fragman 32 bölüm şarkı nasıl anlatsam süreyya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.