İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı! İlk bölüm ne zaman?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi İstanbullu Gelin'de yeni sezon yaklaşıyor. Eylül ayında seyirci ile buluşması planlanan İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı! İlk bölüm ne zaman? Yeni sezonda neler olacak? İstanbullu Gelin fragmanı izle! Ayrıntılı bilgiler ve yeni gelişmeler haberimizde...

Reyting sıralamasında zirveyi rakiplerine kolay kolay kaptırmayan İstanbullu Gelin, yeni bölümleri ile Star TV ekranında yer almak için geri sayıma geçti. Boranların büyük bozgunlar sonucunda yeniden aile olmayı başardığı sezon finali akıllara kazınan dizinin yeni sezonu Eylül ayında bekleniyor. İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı! İlk bölüm ne zaman? İstanbullu Gelin fragmanı izle! Diziyle ilgili tüm gelişmeler haberimizde bulunuyor.

İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı! İlk bölüm ne zaman?


Star TV'nin beğenilen dizisi İstanbull Gelin'in yeni sezon tanıtım videosu yayınlandı. Dizinin hayranları tarafından merakla beklenen yeni bölümlerin Eylül ayında seyirci ile buluşacağı tahmin ediliyor.

İSTANBULLU GELİN YENİ SEZON TANITIMI İZLE!

İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı! İlk bölüm ne zaman? - Resim : 2

İSTANBULLU GELİN DİZİSİNE KİM KATILDI? HANGİ ROLÜ OYNAYACAK?
Star'ın reyting rekortmeni 'İstanbullu Gelin' dizisi, üçüncü sezonuna da yine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Medyatava'nın haberine göre, Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş'un yönetmen koltuğuna oturduğu O3 Medya imzalı dizinin çok konuşulan başarılı senaryosuna Deniz Akçay imza atıyor. Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci gibi sevilen oyuncuların rollerine devam edeceği diziye yeni sezonda ilk etapta 2 yeni karakterin katılacağı öğrenildi.

Karakterlerden biri Aslı Enver ve Özcan Deniz'in kızları Yaz olacak. Yaz rolünü canlandıracak yeni bir yıldız keşfetmek için şu günlerde arayış sürüyor. Dizinin yeni sezondaki diğer önemli karakteri için de yapım şirketinin usta oyuncu Meral Çetinkaya ile imza aşamasında olduğu ortaya çıktı.

Ünlü oyuncunun dizide Boran ailesine yakın çarpıcı bir role hayat vereceği konuşuluyor. Meral Çetinkaya, aynı zamanda Mahsun Kırmızıgül'ün eylül ayında İzmir'de çekeceği 'Mucize 2' filminin kadrosunda da yer alıyor.

İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı! İlk bölüm ne zaman? - Resim : 3

MERAL ÇETİNKAYA KİMDİR?
Meral Onuktav Çetinkaya, 5 Mart 1945, Bursa doğumlu Türk sinema ve tiyatro sanatçısıdır.

Kariyeri
Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda çalışan sanatçı, aynı zamanda 1992'de ölen Yavuzer Çetinkaya'nın eşidir. Sinema filmleri de çeviren sanatçı, Bizimkiler dizisinde Ayla Hanım ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Hasefe Akarsu karakterleriyle rol almıştır.

Filmografisi
Sinema
1979 Hazal Altın Portakal Film Festivali En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü
1983 Duvar Kadın Mahkûm
1984 Firar Meral
1984 Bir Yudum Sevgi Nezaket
1985 Bir Avuç Cennet
1987 Geyikler, Annem ve Almanya
1987 Suda Yanar
1988 Ponente Feneri
1988 Herşeye Rağmen Hasan'ın Ablası
1989 Kantodan Tangoya
1989 Medcezir Manzaraları Emel
1989 Uçurtmayı Vurmasınlar Safinaz
1990 İki Başlı Dev Hafize
1991 Suyun Öte Yanı
1992 Denize Hançer Düştü
1992 Çıplak
1992 Piano Piano Bacaksız Münevver
1993 Yaz Yağmuru
1994 İz
1996 Solgun Bir Sarı Gül Altın Portakal Film Festivali En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü
1996 80. Adım Zeynep
1998 Kaç Para Kaç Müşteri
1999 Eylül Fırtınası Sultan
1999 Duruşma Meraklı Komşu
2000 Vizontele Nevin
2001 Maruf Şarapçı Kadın
2003 Vizontele Tuuba Felek
2007 Mutluluk Münevver
2008 Kars Hikayeleri
2009 Karanlıktakiler Gülseren
2014 Kadın İşi: Banka Soygunu Anne
2017 Anne (dizi) Anne Zeynep
2017 Ayla (film) Nimet

Televizyon
1986 Sızı
1988 Keşanlı Ali Destanı
1989 Kaldırım Serçesi
1989-2002 Bizimkiler Ayla Hanım
1993 Yazlıkçılar Yaprak
2002 Gülbeyaz Beyaz Ana
2004 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir Beti
2006-2008 Binbir Gece Feride Aksal
2010-2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki Hasefe Akarsu 2012 Antalya Televizyon Ödülleri - Dramatik TV Yapımları
2015 Muhteşem Yüzyıl Kösem Büyücü İfrid

Tiyatro
Rol aldığı bazı oyunlar
Tatyana : Anton Çehov Aleksey Suvorin - biriken : 2014
Sivas 93 : Genco Erkal - Dostlar Tiyatrosu : 2007
Oyun Sonu : Samuel Beckett - Dostlar Tiyatrosu : 2006
Aymazoğlu ve Kundakçılar : Max Frisch  Genco Erkal - Dostlar Tiyatrosu - 2005
Sezuan'ın İyi İnsanı : Bertolt Brecht - Dostlar Tiyatrosu - 2004
Kadınlar da Savaşı Yitirdi : Curzio Malaparte - Bakırköy Belediy Tiyatrosu - 2002
Ocak : Turgut Özakman - Bakırköy Belediy Tiyatrosu - 1999
Bir Cinayetin Söylencesi : Melih Cevdet Anday - Bakırköy Belediye Tiyatrosu - 1999
İvan İvanoviç Var mıydı Yok muydu : Nâzım Hikmet - Bakırköy Belediy Tiyatrosu - 1998
Hadi Öldürsene Canikom: Aziz Nesin - Bakırköy Belediy Tiyatrosu - 1998
Bay Puntila ile Uşağı Matti : Bertolt Brecht - Dostlar Tiyatrosu - 1987
Keşanlı Ali Destanı : Haldun Taner - Güliz Sururi Engin Cezzar Tiyatrosu

Ödülleri
1981 Antalya Altın Portakal Film Festivali, 1981 - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Hazal)
En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, 4. Ankara Film Festivali 1992 (Suyun Öte Yanı)
1996 Antalya Altın Portakal Film Festivali, 1996 - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Solgun Bir Sarı Gül)
3.Antalya Televziyon Ödüllleri- En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu-2012- Öyle Bir Geçer Zaman Ki -(Hasefe Akarsu)

 

İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı! İlk bölüm ne zaman? - Resim : 4


İSTANBULLU GELİN DİZİSİ KONUSU
Süreyya küçük yaşta terk edilmiş ve erken büyümek zorunda bırakılmış genç bir kadındır. Hoş, alımlı, sempatik ve gururlu bir genç kadın olan Süreyya, hayat mücadelesinde güçlü olmayı başarmış ve konservatuardan mezun olmuştur. Geçimini reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanan Süreyya'nın tek dostu teyzesi Senem'dir. İki kadın birlikte yaşamaktadır. Ancak bir gün karşısına çıkan zengin ve yakışıklı iş adamı Faruk, Süreyya'nın hayatını kökten değiştirecektir.

Faruk, Bursa’nın hatırı sayılır köklü ailelerinden Boranların büyük oğludur. Faruk'un annesi Esma Sultan konaktaki hakimiyeti sebebiyle Süreyya'yı da oğluna layık görmez ve onu konağa kabul etmemek için her şeyi yapacaktır. Peki Esmanın Faruk'a olan düşkünlüğü bu büyük aşkı yok etmeye yetecek midir?

İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı! İlk bölüm ne zaman? - Resim : 5

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ OYUNCULARI
Fikret (Salih Bademci)
Fikret Faruk'un kardeşidir. İpek ile evlenmiştir ancak onunla evlenmekle hayatının en büyük hatasını yapmıştır. Mutsuz evliliği, aile'ye yansır. Biraz dik kafalı bir karakterdir.

Salih Bademci 1984 Yılında İzmir'de doğmuştur. İlk filmi olan "Barda" ile çıkış yakalayamasa da 2014'te yayınlanan "Zeytin Tepesi", "Ulan İstanbul" ve "Kiralık Aşk" dizilerindeki performansıyla oyunculuktaki başarısını kanıtlamıştır.

İdil (Tilbe Saran)
İdil Adem'in psikiyatrıdır. Onun derdine çare bulan ve onu sakinleştirebilen tek kişi o dur. Adem sık sık İdil ile görüşür ve ondan akıl alır.

Tilbe Saran 20 Mayıs 1961 yılında İstanbul'da doğmuştur. Tilbe Saran İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü ve İstanbul Belediye konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Yer aldığı projeler ise; "Şeref Meselesi", "Çalıkuşu", "Beni Unutma", "İntikam" ve "Cesur ve Güzel" dir.

Özcan Deniz (Faruk)
Ankara Elmadağ ilçesinde dünyaya gelen usta şarkıcı ve oyuncu 19 Mayıs 1972 yılında doğmuştur. Aslen Ağrı’lıdır. Yaptığı filmler ve diziler ile izleyicinin kalbine taht kurmuştur. En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterine hayat vermiştir. Yine çok popüler bir dizi olan Karagül dizisinde de rol almıştır.

Aslı Enver; (Süreyya)
10 Mayıs 1984 Londra doğumlu 31 yaşındaki genç oyuncunun Birkan Sokullu eski eşidir. 12 yaşında kadar Londra’da yaşayan Aslı Enver daha sonra ilesi ile birlikte Türkiye’ye taşınmıştır. Haliç Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Tamam Mıyız?, Kardeşim Benim gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Oynadığı filmlerin yanı sıra Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıştır.

Hayal Köseoğlu (Zeynep)
30 Kasım 1991 doğumlu oyuncu 1.70 boyunda ve 67 kilodadır. Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Yeni Hayat, Muhteşem Yüzyıl ve Aşk-ı Memnu gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncuyu son olarak Arkadaşlar İyidir’de izlemiştik.

Fırat Tanış (Adem)
Mayıs 1975 İstanbul doğumlu oyuncu aynı zamanda müzisyenliğiyle de tanınmaktadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Geniş Aile diisinde Koyu Bilal karakteriyle tanınmaktadır. Ulan İstanbul, Bir Zamanlar Osmanlı, Mavi Gece, Yeşil Deniz, Somuncu Baba Aşkın Sırrı gibi dizilerde rol almıştır.

İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı! İlk bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Star TV İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı istanbullu gelin yeni fragmanı izle ilk bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.