İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı izle! İstanbullu Gelin 54. bölümde neler olacak?

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi “İstanbullu Gelin”, yeni sezona heyecan dozu yüksek, sürpriz gelişmelerle dolu bir başlangıç yapıyor. İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı izle! İstanbullu Gelin yeni sezon 2.fragmanı izle! 54.bölümde neler olacak? Yeni sezonla ilgili ayrıntılar bu haberde...

Star TV'de bu cuma 54. bölümü yayınlanacak olan İstanbullu Gelin, Boranlar'ın yaşamına kaldığı yerden devam ediyor. Ailenin uğradığı maddi yıkımla sezon tatiline giden başarılı dizinin yeni sezon 2. fragmanı yayınlandı. Dizi takipçilerinin en çok özlenen dizi olarak seçtiği  İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı izle! İstanbullu Gelin yeni sezon 2.fragmanı izle! 54.bölümde neler olacak? Özlenen diziden yeni görüntülerin bulunduğu yeni fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı izle! İstanbullu Gelin 54. bölümde neler olacak?


İSTANBULLU GELİN 54. BÖLÜM
Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi “İstanbullu Gelin”, yeni sezona heyecan dozu yüksek, sürpriz gelişmelerle dolu bir başlangıç yapıyor. İstanbullu Gelin yeni sezonuyla 21 Eylül Cuma 20.00'da Star'da yayınlanacak.

 İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı izle! İstanbullu Gelin 54. bölümde neler olacak? - Resim : 2

İSTANBULLU GELİN 53. BÖLÜM - SEZON FİNALİ KONUSU
Fikret uçağın korgo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanır. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep olmaktadır. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar.

 İSTANBULLU GELİN KADROSU
O3 Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi İstanbullu Gelin‘in başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver paylaşıyorlar. Ali Aydın‘ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş oturuyor. İstanbullu Gelin oyuncu kadrosu İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Hakan Altıner, Nergis Çorakçı ve Neslihan Yeldan’dan gibi çok değerli isimlerden oluşmaktadır.

İSTANBULLU GELİN KONUSU
Anne, Baba sevgisinden mahrum kalmış hayatın yükünü genç yaşlarda süslemiş güzel bir kız olan Süreyya'nın aniden karşısına çıkan karizmatik, zengin iş adamı Faruk'a aşık olarak Bursa'ya gelin gitmesiyle başlayan bir aşk hikayesidir. Özgürlüğüne düşkün modern bir hayata alışmış olan Süreyya ve geleneklerine duyarlı olan Faruk'un aşkı daha ilk dakikadan itibaren çeşitli sınavlardan geçer. Süreyya aynı konağın altında birlikte yaşadığı kayınvalidesi Esma, eltisi İpek ve kocasının sorunlu kardeşi Fikret'le başa çıkmaya çalışırken Faruk ise hiç beklemediği sürpriz bir düşmanla çatışacaktır.

 

 İSTANBULLU GELİN BAŞROL OYUNCULARI
ASLI ENVER (SÜREYYA)
Güzel ve başarılı oyuncu 10 Mayıs 1984 yılında Londra’da doğmuş Türk oyuncudur. En son Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi dizisinde Nisan karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Mutlu ol Yeter, Kayıp, Suskunlar, Kavak Yelleri gibi dizilerde de rol almıştır. Ünlü şarkıcı Murat Boz ile ilişki içerisindedir.

ÖZCAN DENİZ (FARUK)
Aslen Ağrı’lı olan yakışıklı oyuncu ve ses sanatçısı 19 Mayıs 1972 yılında Ankara’da doğmuş ve büyümüştür. Özcan Deniz en son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2016’da vizyona giren Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolünü paylaştığı İkinci Şans filminde başrol oynamıştır.

İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı izle! İstanbullu Gelin 54. bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı izle izle 54. bölüm fragmanı neler olacak yeni sezon 2. fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.