İstanbullu Gelin yeni fragman izle! Son bölüm tek part! İstanbullu Gelin 54. bölüm izle!

İstanbullu Gelin, yeni sezon ilk bölümüyle Star TV ekranındaki yerini aldı. 54. bölümde, Boranlar'ın hayatı baştan sona yenileniyor. İstanbullu Gelin yeni fragman izle! Son bölüm tek part! İstanbullu Gelin 54. bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor.

Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin, üçüncü sezonuna başladı. Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrollerde yer aldığı dizide Boranlar yaşadıkları yıkımdan sonra ayağa kalkmaya çalışıyor. Yeni sezonun ilk bölümünde neler oldu? İstanbullu Gelin yeni fragman izle! Son bölüm tek part! İstanbullu Gelin 54. bölüm izle! Yeni bölümler haberimizde...

 İstanbullu Gelin yeni fragman izle! Son bölüm tek part! İstanbullu Gelin 54. bölüm izle!

İSTANBULLU GELİN 54. BÖLÜM İZLE

İstanbullu Gelin 55. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimize eklenecek.

İSTANBULLU GELİN 54. BÖLÜM ÖZETİ
Çöküş içinde olan Boranlar’da sular durulmuyor. Faruk, aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. Adem, Dilara’ya ulaşamamanın öfkesini çıkartacak yer ararken, Fikret vicdan muhasebesiyle git gide karanlığa çekilmektedir. Akif’ten gelen sürpriz bir haber tüm aileyi harekete geçirir. Boranlar yeni bir dönemin başladığının farkında olmadan umuda tutunmaktadır, Esma hariç… Esma için geçmişten gelen bu sürpriz büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirmektedir.

İSTANBULLU GELİN YENİ SEZON
Yaz’ın şefkat, sevgi ve neşe dolu dünyasına tanık olduğumuz tanıtım beklenmedik finali ile herkesi şaşırtacak. Boranlar kaldıkları yerden nasıl bir başlangıç yapacak? Yıllar sonra yolları kesişen akrabaları Ülfet Kavaklı ile aralarında neler yaşanacak? Adem, Boranlardan aldığı her şeyin karşılığında nasıl bir bedel ödeyecek? Büyülü aşkın meyvesi Yaz Boran, tüm aileyi ve olayları ne yönde etkileyecek? “İstanbullu Gelin” tüm bu soruların cevapları ve sürpriz dolu gelişmelerle 21 Eylül’de yayınlandı.

İstanbullu Gelin yeni fragman izle! Son bölüm tek part! İstanbullu Gelin 54. bölüm izle! - Resim : 2

İSTANBULLU GELİN 53. BÖLÜM - SEZON FİNALİ ÖZETİ
Fikret uçağın korgo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanır. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep olmaktadır. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar.

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI
O3 Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi İstanbullu Gelin‘in başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver paylaşıyorlar. Ali Aydın‘ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş oturuyor. İstanbullu Gelin oyuncu kadrosu İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Hakan Altıner, Nergis Çorakçı ve Neslihan Yeldan’dan gibi çok değerli isimlerden oluşmaktadır.

İSTANBULLU GELİN KONUSU
Anne, Baba sevgisinden mahrum kalmış hayatın yükünü genç yaşlarda süslemiş güzel bir kız olan Süreyya'nın aniden karşısına çıkan karizmatik, zengin iş adamı Faruk'a aşık olarak Bursa'ya gelin gitmesiyle başlayan bir aşk hikayesidir. Özgürlüğüne düşkün modern bir hayata alışmış olan Süreyya ve geleneklerine duyarlı olan Faruk'un aşkı daha ilk dakikadan itibaren çeşitli sınavlardan geçer. Süreyya aynı konağın altında birlikte yaşadığı kayınvalidesi Esma, eltisi İpek ve kocasının sorunlu kardeşi Fikret'le başa çıkmaya çalışırken Faruk ise hiç beklemediği sürpriz bir düşmanla çatışacaktır.

İstanbullu Gelin yeni fragman izle! Son bölüm tek part! İstanbullu Gelin 54. bölüm izle! - Resim : 3

İSTANBULLU GELİN BAŞROL OYUNCULARI
ASLI ENVER (SÜREYYA)
Güzel ve başarılı oyuncu 10 Mayıs 1984 yılında Londra’da doğmuş Türk oyuncudur. En son Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi dizisinde Nisan karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Mutlu ol Yeter, Kayıp, Suskunlar, Kavak Yelleri gibi dizilerde de rol almıştır. Ünlü şarkıcı Murat Boz ile ilişki içerisindedir.

ÖZCAN DENİZ (FARUK)
Aslen Ağrı’lı olan yakışıklı oyuncu ve ses sanatçısı 19 Mayıs 1972 yılında Ankara’da doğmuş ve büyümüştür. Özcan Deniz en son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2016’da vizyona giren Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolünü paylaştığı İkinci Şans filminde başrol oynamıştır.

İstanbullu Gelin yeni fragman izle! Son bölüm tek part! İstanbullu Gelin 54. bölüm izle! ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin yeni fragman izle 54.bolum izle son bölüm tek part
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.