İstanbullu Gelin 65.yeni bölümden ilk tanıtım!

Cuma günlerinin sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün yeni bölümü ile izleyicilerle buluştu. Fenomen dizinin 65.yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte İstanbullu Gelin 65.bölümden ilk tanıtım...

İstanbullu Gelin 64. bölümü dün akşam Star TV'de ekrana geldi. İstanbullu Gelin 64. ve son yayınlanan bölümünde; Faruk'un Adem'e borçları ödemek üzere düşündüğü çözüm herkesin tepkisini çeker.

Fikret, Adem'le aynı ortamda olmaya tahammül edemezken, Esma'dan da hamle gecikmez. Ailesinden gelen tepkilere bunalan Faruk yanında yine Süreyya'yı bulur. Diğer yandan Adem'inkendisinden uzaklaştığını gören Dilara büyük pişmanlık duyar

ADEM VE FİKRET YARALANDI!

Boranlar yeniden dönüşleri için açılış yaparken Fikret'in karıştığı kavga hem Adem'in hem de onun hayatını tehlikeye atacaktır.
İstanbullu Gelin 65. bölüm tanıtım klibinde komada olan Fikret'i bıçaklayanın Adem olduğunu düşünen Esma ve olayı anlamadan hüküm vermek istemeyen Faruk tartışma yaşar.

İstanbullu Gelin 65.yeni bölümden ilk tanıtım! ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin 65.bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.